asizo 02.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czy ktoś ma meble z tego sklepu internetowego? Wyglądają na porządne, ale jak z jakością w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Też jestem ciekawa. Bardzo podobają mi się ich meble i sama chciałam u nich kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 hmm fajne ... ciekawe czy w rzeczywistości też tak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.01.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Mnie się podoba to łóżko: http://www.beds.pl/go/_info/?id=307 Ciekawe, jak wygląda na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja wolę coś na wyższych nogach. z takich niskich łóżek źle się wstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.01.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja wolę coś na wyższych nogach. z takich niskich łóżek źle się wstaje. Ten model też maja na wyższych nogach. A mnie się podoba takie niskie. Sama jestem mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 07.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czy ktoś ma meble z tego sklepu internetowego? Wyglądają na porządne, ale jak z jakością w praktyce? witam mebelki ciekawe i wzory również ,ale materiał na pierwszy rzut oka nie zby , jest to najpospolitsza klejonka poprzeczno/wzdłużna która nie ma wygladu z byt ciekawego , i jeszcze cena dosyć wygórowana - wiem coś o tym bo sam wykonuje podobne lecz z całych desek ( fotki na priv ) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 właśnie ta klejonka dodaje całego uroku.Bardzo proszę o zdjęcia twoich łóżek i mebli na [email protected]Czy robisz też łóżka na zamówienie z dostarczonego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czy ktoś ma meble z tego sklepu internetowego? Wyglądają na porządne, ale jak z jakością w praktyce? witam mebelki ciekawe i wzory również ,ale materiał na pierwszy rzut oka nie zby , jest to najpospolitsza klejonka poprzeczno/wzdłużna która nie ma wygladu z byt ciekawego , i jeszcze cena dosyć wygórowana - wiem coś o tym bo sam wykonuje podobne lecz z całych desek ( fotki na priv ) Pozdr jako uzytkownik potwierdzam - jakość nie jest warta tej ceny urzekły mnie zdjęcia internetowe...porządny stolarz zrobi to lepiej i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts