Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o ocenę przydatności mojej strony  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Proszę o ocenę przydatności mojej strony

Recommended Posts

Witam

Po raz drugi admin usunął link do mojej strony (takie ma prawo) ale chciałbym wiedzieć czy strona ta daje więcej szkody czy pożytku ludziom budującym . Głównym jej zadaniem jest pokazanie moich różnych prac i w sposób najprostszy pokazanie i wytłumaczenie tematów instalacyjnych Jak ktoś napisał jedno zdjęcie to więcej niż tysiąc słów

Komentarze mile widziane

Link do strony

http://www.mendrycki.pl

Jak napisali inni regulamin to regulamin.

Akurat w przypadku twojej osoby nigdy nie zauważyłem "nadużywania" faktu iż jesteś wykonawcą, więcej twoje wypowiedzi są ogromnie pomocne dla wszystkich a fotki tym bardziej.

Ale niestety nie wszyscy tak postępują i niektórzy wykorzystywaliby lub wykorzystują taką możliwość aby zareklamować cokolwiek - a to nie zawsze by służyło.

Myślę że możesz jakoś zakodować typu

mendrycki dot pl

Albo samo mendrycki

każdy kumaty znajdzie - google działa.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Temat ten nie ma na celu innej formy reklamy strony a tylko ma mi pomóc w podjęciu decyzji czy warto jest mimo pewnych przeciwności ( Regulamin) i kosztów utrzymania strony dalej ja utrzymywać

Strona ta ma dwa zadania wyjaśnić budującym jak może wyglądać jeden że sposobów wykonania pewnych prac i drugie to satysfakcja z odwiedzin strony innych korzyści nie widzę W związku z bardzo małym zainteresowaniem ankieta ( chociaż wynik jest na Tak) nie widzę ważnych powodów by dalej ciągnąc ta stronę ale że serwer jest opłacony do końca roku to jeszcze sporo nowych fotek w najbliższym czasie się pojawi

Dodam tylko że z zawodem hydraulika na jakiś czas się rozstaje