jacekp71 04.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a kupiłeś coś kiedyś po cenach katalogowych od producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrynski 04.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ... a ktos wie ile on kosztuje ? ... http://www.prefbet.pl/templates/368/files/docs/cennik_01062008.pdf[/qu ote] jesli cennik jest aktualny,to co w tym dziwnego, jacekp71-o co ci chodzi w tym temacie?co chcesz udowodnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andry 04.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 W sierpniu zeszłego roku zrobili promocję, wtedy kupiłem; odmiana 550 luz wyszło mi 7,22 brutto/ szt. + transp. 70 km + rozładunek to wyszło mnie 7,8 brutto/szt. W tym czasie w okolicznych hurtowniach BK z innych wytwórni był po 11-12 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 04.01.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 chocby wymiary, poszukaj na forum, jest sporo wypowiedzi nt wlasciwosci suporeksu, Jest jakiś lepszy za te pieniądze? Podaj przykłady. Z tego co pamiętam, to ludzie na forum chwalili BK ze Śniadowa. a ktos wie ile on kosztuje ? poza tym nie pisz do mnie, ze chwalili, tylko do autora, bo to on pytal .... Do ciebie były 2 pierwsze zdania. Trzecie było do autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts