Oksymoron 02.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam, jestem tu dosc nowa,zeby nie powiedziec totalny nowicjusz. Szukam informacji nt stropodachu. Myslalam,ze to latwiej , szybciej i nawet niesmialo zalozylam,ze taniej,a tu ZONK! CZy gdzies moge znalezc konkretne dane ile z metra czy jak to sie liczy, szacunkowo kosztuje ? A moze ktos z Was moze polecic wykonawce SSO wraz ze stropodachem z Warszawy lub okolic, ewentualnie takiego co wybuduje w warszawie nie bedąc stąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.01.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 szacunkowo to np od 150 do 700 PLN/m2 nie da się konkretnie do niekonkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 03.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 to się nie oddzywaj, zacznij na stronie filozofów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 03.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no szacunkowo to strznie duza roznica wychodzi, czyl;i za stropodach o powierzchni 200 m moge zaplacic od 30 do 140 tys. Skad taki rozrzut? co musisz wiedziec ,zeby to ukonkretnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to się nie oddzywaj, zacznij na stronie filozofów no tak skondensoanego przekazu na temat to już dawno nie widziałem, o Wielka Kwintesencjo rozumiem, że jeszcze wiele masz do powiedzenia, tylko się krępujesz, nie wahaj się ja też chętnie dowiem się czegoś (nowego) o stropodachach co musisz wiedziec ,zeby to ukonkretnic? a chociażby przekrój takiego stropodachu, jego układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ech, czyli musialabym wkleic projekt,a tego nie umiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 szukaj, a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzieki,ale skad wziąc zdjecie mojego dachu;/ TAk czy inaczej dziekuje bardzo. Mam nadzieje,ze to 700PLN/m2 to nie bedzie mnie dotyczyc, bo sie powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 budujesz chałupę, a nie masz cyfrówki ? u mnie akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 04.01.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 no ba, jasne ,ze mam.... mam sfocic i wkleic? a co odwrotnie u Ciebie? masz cyforwke,a nie budujesz, czy masz nadzieje,ze moj stropodach kosztowac bedzie 700?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 mam sfocic i wkleic? A w czym problem? Fotka przekroju i na forum odrazu łatwiej rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts