dudnej 01.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No no, poszedłeś jak burza do przodu. Cóż mogę powiedzieć, po prostu odwaliłeś kawał dobrej roboty Gratulacje! Bardzo fajnie wygląda ściana wejściowa, kominek, tv bez kabli, łazienki, szafa itd. Ja w tym roku nawet nie mysle o wyprowadzce. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1969 01.06.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki za opinię, życzę CI abyś jednak pomarzył o wprowadzce. Może bedziesz miał tyle sił aby podciągnąć, dużo nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 02.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Pogratulowaćhttp://img4.imageshack.us/img4/1893/szampanwinomusujace.jpg Fiu Fiu zaszalałes kolego ... Pięknie wygląda ścianka na wprost wejścia , kominek robi duże wrażenie salon również Juz sie nie moge doczekać kiedy u nas tak bedzie ZAZDROSZCZE CI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1969 02.06.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 I żeby nie było, zapraszam na Mazury do Iławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 21.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Co tam się dzieje Januszu u Ciebie Taka cisza sie zobiła pewnie urlopy wakacje Jakieś nowe fotki może ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1969 30.10.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Hej Polski. Sory ze tak długo bez signal, ale problemy były... Niedługo sie odezwe i co nieco popiszę, podam wam kilka ocen może nawet porad ułatwiających życie w Kometce. Ale na chwilę obecną mieszka nam się zajebiście. Myslę, że mozna pokochac mieszkanie w tym domku. Zdarza nam się, że będąc gdzieś np. u znajomych staramy sie jak najszybciej wracać do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 14.11.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam, Na początek gratuluję zamieszkania w Komecie, mam nadzieję że ja też dożyję tej chwili.Janusz mam pytanie do Ciebie, widzę na fotkach, że masz zrobioną podbitkę - jak byś mógł napisać ile m2 potrzeba na ten interes ?Drugie pytanko, jeśli pomalowałeś elewację to też ile m2 na to zajęło ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1969 27.11.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Dzięki za gratulacje. Zyczę Ci jak najszybszej wprowadzki. Jeśli chodzi o podbitkę, to łatwo to policzyć. ok 1 mb od ściany razy długośc ław. Czyli około 70m2. Elewacji nie malowałem, będę kładł płytkę klinkierową. Ale też można to obliczyć w podobny sposób. ławy razy wysokość, Czyli około 190 m2. NIe odejmuj okien, bo może Ci zabraknąć farby. To jest około 15m2. A z drugiej strony zawsze można zamówić farby na około 150 m2, byleby zakończyć na jakimś rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiamikolaj1 08.03.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam serdecznie, czy mogłabym prosić o więcej zdjęć z kuchni? Nie wiem jak rozplanować sprzęty w kuchni, mamy kometę teraz podwieszamy sufity. Mój adres [email protected] dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 10.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 witam Dzieje sie coś u was nowego w domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts