janusz1969 02.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 WitamTutaj możecie dodawać swije komentarze do naszego dziennika i naszej inwestycji życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 27.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Nowego "Kometowicza" Miło ze ktos bedzie budował taki sam domek Powiedz mi czy a jezeli tak to jakie bedziesz robił przeróbki w komecie noi interesuje mnie jaki bedzie kolor Twojego dachu Pozdrawiam i czekam na pierwsze zdjecia Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz1969 01.03.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam i sory,że tak długo nie pisałem. Jeśli chodzi o przeróbki to jest tak jak w dzienniku budowy no i jeszcze zdecydowałem sie po wielkich bólach zrezygnować z grilla na tarasie. Mam zamiar zrobić sobie oddzielną grillownię parę metrów od domku. A jesli chodzi o dach to marzy mi się dachówka grafitowa lub jakiś inny ciemny kolor. Co nie znaczy , że Twój mi sie nie podoba. Fajny jest...taki wesoły. Ja to już starszy człowiek jestem i potrzebuję kolorów stonowanych i spokojnych. Pozdr. Aha jutro tzn. 2.03.2009 wchodzą geodeci a pojutrze koparkyyyyy. Jak ja to kocham!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts