Mirek_Lewandowski 26.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ba, już pewne ustalenia poczyniono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Śledztwo w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mam prawo do obrony i adwokata ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tak! I nic nie mów, bo wszystko, co powiesz może być użyte przeciwko Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.01.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tego nie powiedzialam, impetyczny starcze. impe co??????? Czy to to samo co "apetyczny"????? No bo jak nie, to chyba mnie chciałaś obrazić, błe............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mam prawo do obrony i adwokata ! ! ale tylko w przypadku gdy będzie wiadomo czy, masz chłopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 26.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Przestałam śledzić dyskusję, jak zaczęła być niezrozumiała i męcząca. Nie kumam. ale ostatnie komentarze trochę nie na miejscu i seksistowskie jakieś? Co to ma do rzeczy czy ma chłopa czy nie? Jak nie ma to źle? Czy ktoś pyta chłopa czy ma babę? z politowaniem? m.in. dlatego nie podoba mi się Ojczyzna. Ten cholerny seksism, dyskryminacja w męskich głowach - nie do wyplenienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wlasnie ! Popieram przedmowce ! Kazdy facet uwaza w mojej pieknie Ojczyznie ze jest 7 cudem swiata - bo mamusia mu tak mowila. Do Bobiczka. Drogi Panie ! Nazwanie mnie " kretynka " przelalo czare zachwytu jaka mam do wspolnej Ojczyzny i Pana w szczegolnosci i dalo powod do stworzenia odpowiedniej formy z przeprosinami . Zechce Pan wypelnic i podpisac sie czytelnie. Ja , ............................ ( odpowiednie wpisac w tym wypadku dla ulatwienia dodam : bobiczek ) przepraszam Pania za uzycie nieprzychylnego okreslenia w stosunku do Pani osoby. Jest mi z tego ogromnie przykro, zagalopowalem sie jak ten kon w Zakopanem, i bardzo prosze o wybaczenie. ( Tu pozostawiam miejsce na przepraszajaca tworczosc osobista. Mozna zobowiazac sie do kupienia perfum lub dobrej butelki wina . Dla ulatwienia dodam, ze czekoladek nie jadam bo sie odchudzam ) Podpis ( czytelny ! ), data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Przyłóż mokrą szmatę do czoła i sprawdź czy się woda nie gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czyli namoczy sie i bedzie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.01.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No i Kazda Potwora ( bez poczucia humoru ) - Poltora Dyrektora. Ze bez kija nie podchodz . No, ale tak jest mniej wiecej na calym swiecie, Jednak Amerykanki troche lepiej sobie radze i trzymaja towarzystwo w ryzach bo wygraly pare spraw a to o molestowanie w pracy, a to o pomijanie w drabinie finansowej i awansowej i firmy musialy zaplacic po pare milionow dolarow. I za to lubie Ameryke . Jest rodzaju zenskiego , ostatecznie. Duza i silna z niej baba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Do Bobiczka. Drogi Panie ! Nazwanie mnie " kretynka " przelalo czare zachwytu jaka mam do wspolnej Ojczyzny i Pana w szczegolnosci i dalo powod do stworzenia odpowiedniej formy z przeprosinami . Kochana Lumpiaro! Krety idiota czy debil - to pojęcia medyczne, oznaczające cięzką chorobę. Mam znajomych wychowujących dziecko z podobna chorobą - i nigdy, powtarzam NIGDY nie nazwałbym tak nikogo, a już w szczególności Ciebie........ Dlatego proszę mi pokazać kiedy w ten sposób się odezwałem w stosunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 najbardziej podoba mi sie kawalek ze szmata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Przestałam śledzić dyskusję, jak zaczęła być niezrozumiała i męcząca. Nie kumam. ale ostatnie komentarze trochę nie na miejscu i seksistowskie jakieś? Co to ma do rzeczy czy ma chłopa czy nie? Jak nie ma to źle? Czy ktoś pyta chłopa czy ma babę? z politowaniem? m.in. dlatego nie podoba mi się Ojczyzna. Ten cholerny seksism, dyskryminacja w męskich głowach - nie do wyplenienia. BK masz rację, chciałem przeprosić za seksistowski komentarz, mężczyźni przepraszam prawidłowe pytanie powinno brzmieć, czy masz mężczyznę? i tego się będę trzymał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dwoch. Jeden od placenia rachunkow, drugi od przyjemnosci. A masz corke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dwoch. Jeden od placenia rachunkow, drugi od przyjemnosci. A masz corke ? wiem ,ze ty masz. Jola Rutowicz. cala mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.01.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dwoch. Jeden od placenia rachunkow, drugi od przyjemnosci. A masz corke ? i widzisz potrafisz mówić ludzkim głosem nie trzeba było tak od razu a co do córki, niestety nie chociaż mam bardzo fajną synową która mi to trochę rekompensuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ano . Corki diametralnie zmieniaja poglad co do " chlopa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 10.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Myślicie, że w Polsce lepiej mieć syna, czy córkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dalej mi się obrzydza - coraz bardziej i bardziej i mocniej. Sąd wydał decyzję, a ważniejsze ode mnie ktosie "zinterpretowali po swojemu" i już. Mają mnie z głowy. Srają jedynie ze strachu na to że może im zaszkodzić Unia ze swoją normalnością. A i to ledwie malutko. Na resztę kładą lagę tak zwaną. Dowiedziałem się właśnie że wciąz żywe jest hasło "interes jednostki" sie nie liczy - tylko "dobro ogółu"- normalnie jak za Stalina, czyli jak dawniej. W sporze z ministrem, wojewodą, Prezydentem miasta i "ogółem" - leżysz zawsze, choćbyś nie wiem jak się starał. Dojrzewam powoli do wyprowadzki ztego chorego, porąbanego kraju gdzie na białe urzednik powie że jest czarne - i tak jest, trudno, pogodź się, a jak bedziesz podskakiwał to donoiosą Ci "weź przestań już, bo za chwilę zamkniesz firmę". Słyszeliście kiedyś taki szantaż? Od eleganckich dyrektorów i najważniejszych fajnie pokazywanych w mediach wybranych przez nas samych? Ja słyszałem - słowo honoru I to tylko dlatego że swoja rację uczciwą za głośno pokazujesz naokoło. Dupa,dupa,dupa,dupa.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts