Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

obrzydła mi ojczyzna -:(

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 441
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przestałam śledzić dyskusję, jak zaczęła być niezrozumiała i męcząca. Nie kumam.

ale ostatnie komentarze trochę nie na miejscu i seksistowskie jakieś? Co to ma do rzeczy czy ma chłopa czy nie? Jak nie ma to źle? Czy ktoś pyta chłopa czy ma babę? z politowaniem?

m.in. dlatego nie podoba mi się Ojczyzna. Ten cholerny seksism, dyskryminacja w męskich głowach - nie do wyplenienia.

Wlasnie ! Popieram przedmowce ! Kazdy facet uwaza w mojej pieknie Ojczyznie ze jest 7 cudem swiata - bo mamusia mu tak mowila.

Do Bobiczka.

Drogi Panie !

Nazwanie mnie " kretynka " przelalo czare zachwytu jaka mam do wspolnej Ojczyzny i Pana w szczegolnosci i dalo powod do stworzenia odpowiedniej formy z przeprosinami .

Zechce Pan wypelnic i podpisac sie czytelnie.

Ja , ............................ ( odpowiednie wpisac w tym wypadku dla ulatwienia dodam : bobiczek ) przepraszam Pania za uzycie nieprzychylnego okreslenia w stosunku do Pani osoby.

Jest mi z tego ogromnie przykro, zagalopowalem sie jak ten kon w Zakopanem, i bardzo prosze o wybaczenie.

( Tu pozostawiam miejsce na przepraszajaca tworczosc osobista. Mozna zobowiazac sie do kupienia perfum lub dobrej butelki wina . Dla ulatwienia dodam, ze czekoladek nie jadam bo sie odchudzam )

Podpis ( czytelny ! ), data. :D

No i Kazda Potwora ( bez poczucia humoru ) - Poltora Dyrektora.

Ze bez kija nie podchodz . :D

No, ale tak jest mniej wiecej na calym swiecie,

Jednak Amerykanki troche lepiej sobie radze i trzymaja towarzystwo w ryzach bo wygraly pare spraw a to o molestowanie w pracy, a to o pomijanie w drabinie finansowej i awansowej i firmy musialy zaplacic po pare milionow dolarow.

I za to lubie Ameryke . :D Jest rodzaju zenskiego , ostatecznie. Duza i silna z niej baba . :D

Do Bobiczka.

Drogi Panie !

Nazwanie mnie " kretynka " przelalo czare zachwytu jaka mam do wspolnej Ojczyzny i Pana w szczegolnosci i dalo powod do stworzenia odpowiedniej formy z przeprosinami .

Kochana Lumpiaro!

Krety idiota czy debil - to pojęcia medyczne, oznaczające cięzką chorobę.

Mam znajomych wychowujących dziecko z podobna chorobą - i nigdy, powtarzam NIGDY nie nazwałbym tak nikogo, a już w szczególności Ciebie........

Dlatego proszę mi pokazać kiedy w ten sposób się odezwałem w stosunku :D

Przestałam śledzić dyskusję, jak zaczęła być niezrozumiała i męcząca. Nie kumam.

ale ostatnie komentarze trochę nie na miejscu i seksistowskie jakieś? Co to ma do rzeczy czy ma chłopa czy nie? Jak nie ma to źle? Czy ktoś pyta chłopa czy ma babę? z politowaniem?

m.in. dlatego nie podoba mi się Ojczyzna. Ten cholerny seksism, dyskryminacja w męskich głowach - nie do wyplenienia.

BK masz rację,

chciałem przeprosić za seksistowski komentarz,

mężczyźni przepraszam :oops: :oops:

prawidłowe pytanie powinno brzmieć,

czy masz mężczyznę?

i tego się będę trzymał, :roll:

Dwoch. Jeden od placenia rachunkow, drugi od przyjemnosci.

A masz corke ?

i widzisz potrafisz mówić ludzkim głosem :lol: :lol:

nie trzeba było tak od razu :roll:

a co do córki,

niestety nie :-?

chociaż mam bardzo fajną synową która mi to trochę rekompensuje :lol:

• 2 weeks później...
  • 4 months później...

Dalej mi się obrzydza - coraz bardziej i bardziej i mocniej.

Sąd wydał decyzję, a ważniejsze ode mnie ktosie "zinterpretowali po swojemu" i już.

Mają mnie z głowy.

Srają jedynie ze strachu na to że może im zaszkodzić Unia ze swoją normalnością.

A i to ledwie malutko.

Na resztę kładą lagę tak zwaną.

Dowiedziałem się właśnie że wciąz żywe jest hasło "interes jednostki" sie nie liczy - tylko "dobro ogółu"- normalnie jak za Stalina, czyli jak dawniej.

W sporze z ministrem, wojewodą, Prezydentem miasta i "ogółem" - leżysz zawsze, choćbyś nie wiem jak się starał.

Dojrzewam powoli do wyprowadzki ztego chorego, porąbanego kraju gdzie na białe urzednik powie że jest czarne - i tak jest, trudno, pogodź się, a jak bedziesz podskakiwał to donoiosą Ci "weź przestań już, bo za chwilę zamkniesz firmę".

Słyszeliście kiedyś taki szantaż? Od eleganckich dyrektorów i najważniejszych fajnie pokazywanych w mediach wybranych przez nas samych?

Ja słyszałem - słowo honoru

I to tylko dlatego że swoja rację uczciwą za głośno pokazujesz naokoło.

Dupa,dupa,dupa,dupa..............

:x