Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

obrzydła mi ojczyzna -:(

bobiczek

Recommended Posts

Czasami ktos sie zapyta czy jem kielbase i pierogi a ja zgodnie z prawda odpowiadam, ze kielbasy to nie a pierogow to nikt nie ma czasu lepic. :D Zle odpowiadam ?

Na mecze nie chodze - zbiorowe ryki mnie nie pociągają :D

a ja kocham dobrąkiełbaskę, pierogi zawsze moja ma czas pokulać, a na mecze chadzam często i gęsto i nie ryczę na nich zbiorowotylko sobie krzyczymy w euforii a najczęściej śpiewamy i to przeważnie są kawałki które trzeba znać i zaśpiewać z uczuciem.

• Odpowiedzi 441
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

se pogadajcie. A Ty kochana Nefer nie udzielaj mi rad do wyjazdu, bo jakbyś poczytała uważniej z przodu, to moje zdanie byś znała. Buziaki

Bobiczek,

Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Mnie tu też trzyma zbyt wiele - poza tym, że nie umiem żyć gdzieś tam..

Ale skoro juz zdecydowałam być tu - i nie chcę, nie mogę, nie potrzebuje tego zmieniać, to po co się kopać z koniem ? Chcesz obudzić się jutro i spodziewasz się Norwegii czy Szwecji ?

Come on - Bobiczek - albo zaakceptujesz rzeczy, których zmienić nie możesz albo je zmień :):)

Bobiczek, ale Twój kumpel podał Ci receptę : złóż CV i jedź. Dlaczego nie ? Spróbuje, bo tylko tak sprawdzisz ten miód. Do odważnych świat należy.

też mi rada. W d...ie ma taką, ani ona nie na czasie ani ona nie do zrealizowania przeze mnie dzisiaj już :)

Zresztą populistyczna i nieszczera. Szkoda mi wybudowanego dzięki Wam domku :D

Lump! Drażnią mnie czasami Twoje prowokacje. One są czasami śmieszne a czasami dla mnie niezrozumiałe. Jestes inteligentna, lubię jak piszesz, ale czasami mam wrażenie że piszesz coś obcego sobie. Nie obraź się, zresztą obrażają Cię gęsto, ale czasami mam ochotę poszarpać Cię inteligentnie za połać podkoszulki :)

Bobiczek, ale Twój kumpel podał Ci receptę : złóż CV i jedź. Dlaczego nie ? Spróbuje, bo tylko tak sprawdzisz ten miód. Do odważnych świat należy.

też mi rada. W d...ie ma taką, ani ona nie na czasie ani ona nie do zrealizowania przeze mnie dzisiaj już :)

Zresztą populistyczna i nieszczera. Szkoda mi wybudowanego dzięki Wam domku :D

Populistyczna ?Nie przypominam sobie, żebym startowała w wyborach. Nieszczera ? A niby dlaczego ?

Może jak sie zdecydujesz co chcesz robić w życiu będzie Ci łatwiej :):)

Nefer!!!!!!(jezuniu - przez małe j)

Ja już zrobiłem dawno.

Jeździłem na saxy, z przemytem, robiłem działalność od 90 roku za te pieniąchy....ja zrobiłem.

Ale mam niedosyt dzisiaj - bo mam dzieci i jednego nowego wnuka.

O nich myślałem w tym temacie - nie o sobie.

Ja mam dom, autka, kozła Bruna dla frajdy, narty, przyczepę z Holandii na lato....

Ja o czymś innym teraz w tym temacie - czytaj dobrze od początku.... :D

Nefer - mylisz desperację z żalem

Ja o żalu.

Mam żal na początku tematu - do sytuacji naszej dzisiejszej porównywanej do innych.

Taka chwila słabości.

Desperatem zmieniającym nie jestem.

Chociaż pamiętam na śląsku 2 braci którzy wysadzali KGMO - przeszli do historii.

Byli zdesperowani wtedy - i nie dziwię sie im.

Niech nam inni zazdroszczą - że ich nie poznali