bobiczek 04.01.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Czasami ktos sie zapyta czy jem kielbase i pierogi a ja zgodnie z prawda odpowiadam, ze kielbasy to nie a pierogow to nikt nie ma czasu lepic. Zle odpowiadam ? Na mecze nie chodze - zbiorowe ryki mnie nie pociągają a ja kocham dobrąkiełbaskę, pierogi zawsze moja ma czas pokulać, a na mecze chadzam często i gęsto i nie ryczę na nich zbiorowotylko sobie krzyczymy w euforii a najczęściej śpiewamy i to przeważnie są kawałki które trzeba znać i zaśpiewać z uczuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja nie jem kielbasy. Zznaczy to , ze nie jestem patriotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Bobiczek, ale Twój kumpel podał Ci receptę : złóż CV i jedź. Dlaczego nie ? Spróbuje, bo tylko tak sprawdzisz ten miód. Do odważnych świat należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja nie jem kielbasy. Zznaczy to , ze nie jestem patritka ? Może tylko kiełbasa nie ta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Tak, musi koszerna Jak ja lubie swoich rodakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Tak, musi koszerna Jak ja lubie swoich rodakow Nie wiem - nigdy nie jadłam koszernej. Może wystarczy smaczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 se pogadajcie. A Ty kochana Nefer nie udzielaj mi rad do wyjazdu, bo jakbyś poczytała uważniej z przodu, to moje zdanie byś znała. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 se pogadajcie. A Ty kochana Nefer nie udzielaj mi rad do wyjazdu, bo jakbyś poczytała uważniej z przodu, to moje zdanie byś znała. Buziaki Bobiczek, Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Mnie tu też trzyma zbyt wiele - poza tym, że nie umiem żyć gdzieś tam.. Ale skoro juz zdecydowałam być tu - i nie chcę, nie mogę, nie potrzebuje tego zmieniać, to po co się kopać z koniem ? Chcesz obudzić się jutro i spodziewasz się Norwegii czy Szwecji ? Come on - Bobiczek - albo zaakceptujesz rzeczy, których zmienić nie możesz albo je zmień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No tak, niby-ale niby-masz rację z tym kopaniem sie z koniem, tylko że ja właśnie jestem zły że jest koń wyimaginowany z którym trzeba sie codziennie kopać. A ja bym wolał kucyka, a najlepiej kopać się w łózku erotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Bobiczek, ale Twój kumpel podał Ci receptę : złóż CV i jedź. Dlaczego nie ? Spróbuje, bo tylko tak sprawdzisz ten miód. Do odważnych świat należy. też mi rada. W d...ie ma taką, ani ona nie na czasie ani ona nie do zrealizowania przeze mnie dzisiaj już Zresztą populistyczna i nieszczera. Szkoda mi wybudowanego dzięki Wam domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale erotycznie tez musi byc patriotycznie. Tak mi sie wydaje. I tylko miedzy Bugiem i Odra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja nie jem kielbasy. Zznaczy to , ze nie jestem patriotka ? co to miało Lumpiaro wspólnego z długą dyskusją - nie załapałem. ale uznajemy że niby słuszne i mądre........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja bym wolał kucyka, a najlepiej kopać się w łózku erotycznie To trzeba było od razu tak gadać , że masz problem niedopchnięcia a nie zasuwać kawałki o patriotyzmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Lump! Drażnią mnie czasami Twoje prowokacje. One są czasami śmieszne a czasami dla mnie niezrozumiałe. Jestes inteligentna, lubię jak piszesz, ale czasami mam wrażenie że piszesz coś obcego sobie. Nie obraź się, zresztą obrażają Cię gęsto, ale czasami mam ochotę poszarpać Cię inteligentnie za połać podkoszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Bobiczek, ale Twój kumpel podał Ci receptę : złóż CV i jedź. Dlaczego nie ? Spróbuje, bo tylko tak sprawdzisz ten miód. Do odważnych świat należy. też mi rada. W d...ie ma taką, ani ona nie na czasie ani ona nie do zrealizowania przeze mnie dzisiaj już Zresztą populistyczna i nieszczera. Szkoda mi wybudowanego dzięki Wam domku Populistyczna ?Nie przypominam sobie, żebym startowała w wyborach. Nieszczera ? A niby dlaczego ? Może jak sie zdecydujesz co chcesz robić w życiu będzie Ci łatwiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Pepeg! jest ok. Nie załapałem ale jest ok.(teraz się mocno i głosno śmieję bez ikonki - nie myl z brakiem poczucia humoru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nefer!!!!!!(jezuniu - przez małe j) Ja już zrobiłem dawno. Jeździłem na saxy, z przemytem, robiłem działalność od 90 roku za te pieniąchy....ja zrobiłem. Ale mam niedosyt dzisiaj - bo mam dzieci i jednego nowego wnuka. O nich myślałem w tym temacie - nie o sobie. Ja mam dom, autka, kozła Bruna dla frajdy, narty, przyczepę z Holandii na lato.... Ja o czymś innym teraz w tym temacie - czytaj dobrze od początku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jeśli Cię rwie wewśrodku to rzuć w cholerę to wszystko - bo ten kraj się z dnia na dzień nie zmieni. Żeby nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nie nosze podkoszulkow Bobiczku. Phi, juz nawet popisac sobie nie mozna. Kobiet sie nie targa, poza tym. Czuje, ze zostane przywodczynia najzajadlejszych feministek nie jedzacych kielbasy. Dlaczego nie chcesz jechac do Norwegii ? Wszyscy jada do Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.01.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nefer - mylisz desperację z żalemJa o żalu.Mam żal na początku tematu - do sytuacji naszej dzisiejszej porównywanej do innych.Taka chwila słabości.Desperatem zmieniającym nie jestem.Chociaż pamiętam na śląsku 2 braci którzy wysadzali KGMO - przeszli do historii.Byli zdesperowani wtedy - i nie dziwię sie im.Niech nam inni zazdroszczą - że ich nie poznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts