Włodek W. 12.02.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tylko dlaczego telewizja KŁAMIE? nagminnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tylko dlaczego telewizja KŁAMIE? nagminnie. Bo ludzie tego oczekują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tylko dlaczego telewizja KŁAMIE? nagminnie. Bo ludzie tego oczekują ja oglądam......tego nie oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tylko dlaczego telewizja KŁAMIE? nagminnie. Bo ludzie tego oczekują ja oglądam......tego nie oczekuje No to jesteś w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No to jesteś w mniejszości może oglądam "tylko" sport, film i popularno-naukowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No to jesteś w mniejszości może oglądam "tylko" sport, film i popularno-naukowe No tak. W sporcie nie lubimy oszukiwania. Na filmy popularno-naukowe bym uważała. Też lubię oglądać, ale z racji wykształcenia aż mnie czasem skręca jakie się babole trafiają. Wszystkie inne filmy (nawet przyrodnicze) to z założenia oszustwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No to jesteś w mniejszości może oglądam "tylko" sport, film i popularno-naukowe No tak. W sporcie nie lubimy oszukiwania. Na filmy popularno-naukowe bym uważała. Też lubię oglądać, ale z racji wykształcenia aż mnie czasem skręca jakie się babole trafiają. Wszystkie inne filmy (nawet przyrodnicze) to z założenia oszustwo chyba mnie złapałaś sport np. doping, ustawianie meczów czyż to nie oszustwo?? no ba a jak. naszej "ukochanej" ligi piłkarskiej na szczęście już dawno nie oglądam a w pozostałych dyscyplinach wierzę że jeszcze jest trochę uczciwości. popularno-naukowe ....hmm nie jest tak źle film ----> oszustwem dla mnie jest pokazywanie miałkich, kolorowych polskich komedii romantycznych gdzie wszystko jest takie piękne aż łezka się kreci w oku. Co do filmu 'przyrodniczego" kto na oszustwa zwraca uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Co do filmu 'przyrodniczego" kto na oszustwa zwraca uwagę? Wiesz jakie cienkie byłyby te filmy gdyby nie pewne triki i pełna reżyseria. Kiedyś oglądałam film o tym jak się kręci filmy przyrodnicze. To już dawno nie są czasy Puchalskiego, kiedy przyrodnik-filmowiec czaił się całymi dniami i albo mu się udało albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Wiesz jakie cienkie byłyby te filmy gdyby nie pewne triki i pełna reżyseria. Kiedyś oglądałam film o tym jak się kręci filmy przyrodnicze. ....... Być może widzieliśmy ten sam materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie przepadam, chociaż mamy czy i kupimy szwarty, żeby każdy miał swój, pies też tylko nikt u nas nie ogląda , no może raz w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Totalna strata czasu. Wolę pobiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2009 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie przepadam, chociaż mamy czy i kupimy szwarty, żeby każdy miał swój, pies też tylko nikt u nas nie ogląda , no może raz w tygodniu No to Ty faktycznie bardziej kochasz telewizory niż telewizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Totalna strata czasu. Wolę pobiegać. to ile biegasz dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie przepadam, chociaż mamy czy i kupimy szwarty, żeby każdy miał swój, pies też tylko nikt u nas nie ogląda , no może raz w tygodniu No to Ty faktycznie bardziej kochasz telewizory niż telewizję Normalnie na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Totalna strata czasu. Wolę pobiegać. to ile biegasz dziennie? no.... po mleko...po chleb... do pracy.. a poza tym dwa razy w tygodniu w pingponga i tenis ziemny,jak jeszcze jest lód na lodowisku to na łyżwy,w co niektóre wieczory do sąsiada (oj,to chyba najprzyjemniejszy bieg,siadamy przy pifku i robimy jam session na gitarach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts