Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a ja kocham telewizor

bobiczek

Recommended Posts

No to jesteś w mniejszości :)

może oglądam "tylko" sport, film i popularno-naukowe ;)

No tak. W sporcie nie lubimy oszukiwania. Na filmy popularno-naukowe bym uważała. Też lubię oglądać, ale z racji wykształcenia aż mnie czasem skręca jakie się babole trafiają.

Wszystkie inne filmy (nawet przyrodnicze) to z założenia oszustwo ;)

No to jesteś w mniejszości :)

może oglądam "tylko" sport, film i popularno-naukowe ;)

No tak. W sporcie nie lubimy oszukiwania. Na filmy popularno-naukowe bym uważała. Też lubię oglądać, ale z racji wykształcenia aż mnie czasem skręca jakie się babole trafiają.

Wszystkie inne filmy (nawet przyrodnicze) to z założenia oszustwo ;)

chyba mnie złapałaś ;)

sport np. doping, ustawianie meczów czyż to nie oszustwo?? no ba a jak.

naszej "ukochanej" ligi piłkarskiej na szczęście już dawno nie oglądam a w pozostałych dyscyplinach wierzę że jeszcze jest trochę uczciwości.

popularno-naukowe ....hmm nie jest tak źle

film ----> oszustwem dla mnie jest pokazywanie miałkich, kolorowych polskich komedii romantycznych gdzie wszystko jest takie piękne aż łezka się kreci w oku. Co do filmu 'przyrodniczego" kto na oszustwa zwraca uwagę? ;)

Co do filmu 'przyrodniczego" kto na oszustwa zwraca uwagę? ;)

Wiesz jakie cienkie byłyby te filmy gdyby nie pewne triki i pełna reżyseria. Kiedyś oglądałam film o tym jak się kręci filmy przyrodnicze. To już dawno nie są czasy Puchalskiego, kiedy przyrodnik-filmowiec czaił się całymi dniami i albo mu się udało albo nie :)

• 4 weeks później...
Totalna strata czasu.

Wolę pobiegać. :wink:

to ile biegasz dziennie? :wink:

no.... po mleko...po chleb... do pracy.. :wink:

a poza tym dwa razy w tygodniu w pingponga i tenis ziemny,jak jeszcze jest lód na lodowisku to na łyżwy,w co niektóre wieczory do sąsiada (oj,to chyba najprzyjemniejszy bieg,siadamy przy pifku i robimy jam session na gitarach).