Inka1 03.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Czy ktoś z Was robił coś takiego jak przegląd kominka (wkładu znaczy się)? Wydaje mi się, że sprzedawca mi coś takiego mówił, ale ja nigdy tego nie robiłam Oczywiście nie chodzi mi o przegląd kominiarski, bo to robię regularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ... ja nigdy tego nie robiłam ... kiedys zawsze jest ten pierwszy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 03.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Czyszczenie kominka oferuja-cena okolo 200-300 pln,za srodek czyszczacy wklad od wew. wraz z usluga.Natomiast ja mam narzedzia do czyszczenia zakamarkow konstrukcyjnych kominka-mam plaszcz i warto wyczyscic te niedostepne dla raczek zakamarki.Masa nagaru sie tam odklada,ale o tym producent ropwniez nie mowil.Po znajomosci od przedstawiciela i montera kominka dostalem narzedzia do skopiowania i...mam ,i czyszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 03.01.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ale to podobno jest związane głównie z wymianą jakicś uszczelek czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts