jnow1 01.05.2017 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wylewką samopoziomującą nie robi się spadków,bo spłynie do najniższego punktu,a jak zrobisz gęstą to jaj nie rozprowadzisz równo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 01.05.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 No ale pod żywicę musi być spadek, ufff poza tym mam korytko odw. liniowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 01.05.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Dlaczego pod żywicę musi być spadek ? Ufff poddaje się.Może inni pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 01.05.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Bo przecież mam już wylewkę ze spadkiem ok. 2cm/5m i z rezerwą 1.5cm pod płytki. Czyli gdybym chciał to wypoziomować to musiałbym zbijać u góry 0.5 cm, a nawet nieco więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gspdibbler 21.08.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 A słyszeliście o środkach na bazie litu które utwardzają beton ?Potem się chyba szlifuje i wychodzi z tego taka gładka przemysłowa posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek69 05.02.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Dlaczego pod żywicę musi być spadek? U mnie wykończenie domu jest standardowe,ale ciekawi mnie w jaki sposób wykonuje się :spam:Widzę, że w tym wątku wypowiadają się ludzie, którzy znają temat. Czy taka podłoga mocno się w rysuje? Może służyć wiele lat, czy kilka lat od położenia, trzeba będzie zrobić remont? Czym myje się taką podłogę? O środkach na bazie litu również nie słyszałem - czy takie rozwiązanie nie jest za bardzo pracochłonne? Edytowane 5 Lutego 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam_ 26.02.2018 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 i jak efekt? pochwali sie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 20.04.2018 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) W garażu najlepiej sprawdza się posadzki żywiczne, epoksydowe lub poliuretanowe, tylko warunkiem jest dobrze przygotowane podłoże. Więcej o samym procesie kładzenia można przeczytać na [sPAM] i dopasować rodzaj posadzki do swoich możliwości. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 24.04.2018 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 i jak efekt? pochwali sie ktoś ? <3 Bautech Color Quartz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcuso86 21.11.2021 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Witam, chce wykonać u siebie posadzke żywiczną, jaki system polecacie tj którego producenta? W kartach producenta jest czesto napisane ze podłoże musi byc twarde -min beton b20 - jednak mixokret to dosc miekka wylewka - czy ktoś ma pomalowaną wylewke mixokreta i moze potwierdzieć że wszystko jest ok? W mojej wylewce po paru latach użytkowania są ubytki, czym najlepiej je wypełnic? Klejem do płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts