Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posadzki żywiczne w garażu

Krzychos

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...
  • 5 months później...
Dlaczego pod żywicę musi być spadek? U mnie wykończenie domu jest standardowe,ale ciekawi mnie w jaki sposób wykonuje się :spam:Widzę, że w tym wątku wypowiadają się ludzie, którzy znają temat. Czy taka podłoga mocno się w rysuje? Może służyć wiele lat, czy kilka lat od położenia, trzeba będzie zrobić remont? Czym myje się taką podłogę? O środkach na bazie litu również nie słyszałem - czy takie rozwiązanie nie jest za bardzo pracochłonne? Edytowane przez Greengaz

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
W garażu najlepiej sprawdza się posadzki żywiczne, epoksydowe lub poliuretanowe, tylko warunkiem jest dobrze przygotowane podłoże. Więcej o samym procesie kładzenia można przeczytać na [sPAM] i dopasować rodzaj posadzki do swoich możliwości. Edytowane przez Elfir

• 3 years później...
Witam, chce wykonać u siebie posadzke żywiczną, jaki system polecacie tj którego producenta? W kartach producenta jest czesto napisane ze podłoże musi byc twarde -min beton b20 - jednak mixokret to dosc miekka wylewka - czy ktoś ma pomalowaną wylewke mixokreta i moze potwierdzieć że wszystko jest ok? W mojej wylewce po paru latach użytkowania są ubytki, czym najlepiej je wypełnic? Klejem do płytek?