asmo 03.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jak we wcześniejszym temacie pisałem miałem problem z dobraniem odpowiedniej farby tikkurili w kolorze beżowym i ściana wyszło mi lekko żółta i chciałbym teraz pomalować te ściany na kolor biały farba oczywiście lateksowa, którą w/w firmę farby wybrać żeby mi ładnie pokryła to żółtawe badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 wg mnie to mozesz sobie rzucic monetą .... jedna i druga pokryje, sciana wlasciwie juz jest zagruntoweana, pigment nie bedzie sie wchlanial, przelecisz dwa razy i bedzie jak snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asmo 04.01.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dzięki, i jeszcze jedno tak przy okazji jakim wałkiem malować , krótkim welurowym czy gąbkowy, zawsze malowałem gąbkowym ale koleś w sklepie polecał welurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dzięki, i jeszcze jedno tak przy okazji jakim wałkiem malować , krótkim welurowym czy gąbkowy, zawsze malowałem gąbkowym ale koleś w sklepie polecał welurowy welur średni włos szczytem marzeń jest wałek z wełny naturalnej np jagnięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 04.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Hej Rezi - super że udalo mi się Cię spotkać przy "malowanym" wątku. Trikurilla F 100 kupiona - piękny kolor wałek z wełny owczej - mam nadzieje ze się nada. a pytanko mam jak malowałes sufity - biała farbą czy też tą f 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Hej Rezi - super że udalo mi się Cię spotkać przy "malowanym" wątku. Trikurilla F 100 kupiona - piękny kolor wałek z wełny owczej - mam nadzieje ze się nada. a pytanko mam jak malowałes sufity - biała farbą czy też tą f 100? f100 - nie wprowadzaliśmy nowego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 04.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 f100 - nie wprowadzaliśmy nowego koloru dzięki serdeczne . U nas sufity już pomalowane na biało, ściany jeszcze nie malowane . - zobacze jak bedzie wygladało i najwyzej machniemy je jeszcze tą F 100 . Bardzo , bardzo dziekuję Ci za pokazanie domu na forum - jest dla mnie inspiracją - szczególnie kolorystyka - ominęła mnie wielka zawierucha z wyborem kolor na cały dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts