Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie w góry ale nie na narty..........?

Paty

Recommended Posts

W ten weekend pojechałem do Raju (drugi raz).

Nocleg 8,5E od łeba.Warunki bardzo dobre.

Były też pokoje po 6E.

A Raj jak Raj,pełny odlot.

Chodzenia mnóstwo, trzeba by jechać na min. tydzień żeby co nieco obejrzeć.

a ja tylko powiem - to jest to co lubię...i setny raz zachwyci :D

A ja polecam Karpacz na wypady z mniejszymi dziećmi.

Szczególnie miła memu sercu jest Willa Malinówka

Zaciszne ubocze kilkanaście minut od centrum rozrywki "Kolorowej" /stok, tor saneczkowy, bungi -tak się to pisze? dla dzieci/, najbliższy sklep ze świeżym jedzonkiem jest oddalony o jakieś 50-100m.

Jest od ubiegłego roku sztuczne lodowisko, więc nawet latem można pojeździć na łyżwach.

• 5 years później...
Ja znam świetne miejsce w górach stołowych , jest to Hotel MODEROWANO . Bardzo dobre jedzenie tam mają, obsługa bez zarzutu i atmosfera przyjemna. Zabiegi mają natomiast doskonale, wiecie jak relaksuja i odprezają. Świetne są masaże suche, kąpiel perełkowa najbardzie mi się sposobala, mialam po niej aksamitną skórę. W Kudowie jest wiele miejsc do zwiedzenia , polecam muzeum minerałów i kaplicę czaszek. Edytowane przez finlandia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Odkopany temat, ale cały czas na czasie ;) Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie najczęściej przebywam w okolicach Kotliny Kłodzkiej np. w Czarnej Górze. Fajnie, że mają na stronie kamerki online.Stoki mają to do siebie, że raz są białe, a na drugi dzień tworzy się lodowisko bo deszcz napadał. Zawsze przekonuje mnie coś takiego jeśli mogę sprawdzić jaka jest pogoda online, a nie zastanawiać się przed wyjazdem czy pojeżdżę na nartach czy nie :p

• 7 months później...

zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany!

Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej.

Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię.

Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych.

Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci.

KONTAKT

793 665 806 Paulina Grzelaczyk

• 1 year później...
Mogę polecić świetny apartament, w którym ze względu na otaczające go piękno nie będziecie się nudzić. Mowa o apartamencie :spam:t, który jest Kościelisku, nieopodal Zakopanego. Byłam tam już 2 razy i za każdym razem jestem tak samo zachwycona. Edytowane przez Greengaz