malka 17.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 W ten weekend pojechałem do Raju (drugi raz). Nocleg 8,5E od łeba.Warunki bardzo dobre. Były też pokoje po 6E. A Raj jak Raj,pełny odlot. Chodzenia mnóstwo, trzeba by jechać na min. tydzień żeby co nieco obejrzeć. a ja tylko powiem - to jest to co lubię...i setny raz zachwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A ja polecam Karpacz na wypady z mniejszymi dziećmi.Szczególnie miła memu sercu jest Willa MalinówkaZaciszne ubocze kilkanaście minut od centrum rozrywki "Kolorowej" /stok, tor saneczkowy, bungi -tak się to pisze? dla dzieci/, najbliższy sklep ze świeżym jedzonkiem jest oddalony o jakieś 50-100m. Jest od ubiegłego roku sztuczne lodowisko, więc nawet latem można pojeździć na łyżwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja polecam Skalne Miasto (adrszpraskie skały) w Czechach Byliśmy tam z Miśkiem 2 lata temu - trafiliśmy po Sylwestrze do pustego!!!! pensjonatu z barem samoobsługowym (dosłownie) koło Teplic nad Metuji i było suuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esmeraldaa 30.07.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Ja znam świetne miejsce w górach stołowych , jest to Hotel MODEROWANO . Bardzo dobre jedzenie tam mają, obsługa bez zarzutu i atmosfera przyjemna. Zabiegi mają natomiast doskonale, wiecie jak relaksuja i odprezają. Świetne są masaże suche, kąpiel perełkowa najbardzie mi się sposobala, mialam po niej aksamitną skórę. W Kudowie jest wiele miejsc do zwiedzenia , polecam muzeum minerałów i kaplicę czaszek. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti798 10.08.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Karpacz, Szklarska Poręba, Świeradów:) miłe hotele i piękne widoki na Karkonosze, nawet podczas spacerów po mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lampo 18.08.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ja lubie Szklarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 26.10.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja pol;ecam Szklarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.11.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 JA polecam Pieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor45 14.11.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Polecam Słowacki Raj, nocleg w Podlesoku lub Hrabusice - piękne góry, świetne widoki! i bardzo blisko granicy z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelladams 08.12.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Odkopany temat, ale cały czas na czasie Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie najczęściej przebywam w okolicach Kotliny Kłodzkiej np. w Czarnej Górze. Fajnie, że mają na stronie kamerki online.Stoki mają to do siebie, że raz są białe, a na drugi dzień tworzy się lodowisko bo deszcz napadał. Zawsze przekonuje mnie coś takiego jeśli mogę sprawdzić jaka jest pogoda online, a nie zastanawiać się przed wyjazdem czy pojeżdżę na nartach czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juljulka 20.07.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany!Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej.Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię.Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych.Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci.KONTAKT793 665 806 Paulina Grzelaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilla36 02.07.2018 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) Mogę polecić świetny apartament, w którym ze względu na otaczające go piękno nie będziecie się nudzić. Mowa o apartamencie :spam:t, który jest Kościelisku, nieopodal Zakopanego. Byłam tam już 2 razy i za każdym razem jestem tak samo zachwycona. Edytowane 15 Października 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts