Seluch 24.10.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Poszukuje osob ktore realizuja lub tez zrealizowaly projekty domow podobnych stylem do projektu Korona lub Korona2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 31.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Wrzuć na wyszukiwanie KORONA lub KORONA II. Coś się mówiło o tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 04.11.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Mi też sie podobał ale jest trochę za duży na moją działkę. Polecam WW121 z pracowni Wunsch i Wolanowski. Jest sporo podobieństw - mi się nawet bardziej podoba zaproponowana tam bryła budynku. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 05.11.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Moze jakis adres e-mailowy posiadasz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 05.11.2003 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Soko juz go znalazle bardziej jednak podoba mi sie korona lub... limba z archonu wiec sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 11.11.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witajdom podobny do korony to LIBRA II z tej samej pracowni.Co do Korony to wiem o dwóch realizacjach - jedna w Żernikach Wrocławskich (kilka km na południe od Wrocławia), druga we Wschowie - zdjęcie na stroniehttp://www.rekuperatory.pl/zdjecia3/marzec2003/marzec2003.htmlProjekt KORONA jest świetny, ale wybraliśmy LIBRĘ II z uwagi na kształt działki.życzę powodzeniaKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 12.11.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Hej BiK, b. ladny domek z tej "LIBRY" dla mnie osobiscie jest on za dlugi bo dzialke mam 29.9m dluga i 43 szeroka wiec 20m to dla mnie za duzo mam do Ciebie kilka pytan odnosnie samej pracowni projetowej i projektow przez nia wykonywanych moje gg 3003727 lub [email protected] lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts