Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRILL elektryczny.

magpie101

Recommended Posts

hmmm... a jeszcze mi się tak przypomniało... jeśli to nie problem, to jakie to ma zużycie prądu? bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie... może lepiej coś wielofunkcyjnego? co myślicie?

o kurcze - ja nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym :roll: :roll: :roll:

wiesz ;) jak już przyszło do samodzielnego płacenia rachunków to zaczęłam się interesować takimi rzeczami... niestety w necie nie znalazłam ile prądu ciągną te cudeńka...

To cudenko chodzi podlaczone 5-8 minut, wiec tez nigdy sie nie zaglebialam w to ile pradu ciagnie :p

• 2 weeks później...
bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie...

Grill w mikrofali to marketing i tyle. Odpaliłem to może raz w życiu. Mięso czy co tam chcesz grillować lezy na telarzu a od góry odpala się grzałka. Nie ma to wiele wspólnego z grillami elektrycznymi.

bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie...

Grill w mikrofali to marketing i tyle. Odpaliłem to może raz w życiu. Mięso czy co tam chcesz grillować lezy na telarzu a od góry odpala się grzałka. Nie ma to wiele wspólnego z grillami elektrycznymi.

RACJA !!!!!!!!!!!!

grill w mikrofali to jedna wielka pomyłka za która trzeba dopłacić - szkoda kasy - lepiej w to miejsce kupić grill elektryczny :D :D :D a mikrofalę najprostrzą jaka jest bo i tak w niej się tylko odgrzewa :roll: :roll: :roll:

Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa.

dzizys nie szkoda ci było psa :wink: :wink: :wink: :wink:

Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda :cry: ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza :p .

mądrą masz psinę :wink: :wink: :wink:

wie że z mikrofali jest feeeeeeeeeee ale napewno z grilla by zjadł chętnie, bo mój czwronozny domownik tylko czeka aż nam coś spadnie :lol: :lol: :lol:

Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa.

Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda :cry: ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza :p .

wie że z mikrofali jest feeeeeeeeeee ale napewno z grilla by zjadł chętnie, bo mój czwronozny domownik tylko czeka aż nam coś spadnie :lol: :lol: :lol:

Nasz maly sznaucer tez czeka pod stolem az cos mu skapnie, a duzy sam sie czestuje jak sie zagadamy :roll: , dlatego na czas grilla zamykamy go w innej czesci dzialki, widzi nas ale nie moze podejsc, a my mozemy zjesc spokojnie.

Od malego nigdy nie dostawal jedzenia z reki ani przy stole, a cokolwiem widzi do jedzenia to sie domaga, nawet kawy jak pije na tarasie :roll: :p .

Nasz maly sznaucer tez czeka pod stolem az cos mu skapnie, a duzy sam sie czestuje jak sie zagadamy :roll: , dlatego na czas grilla zamykamy go w innej czesci dzialki, widzi nas ale nie moze podejsc, a my mozemy zjesc spokojnie.

Od malego nigdy nie dostawal jedzenia z reki ani przy stole, a cokolwiem widzi do jedzenia to sie domaga, nawet kawy jak pije na tarasie :roll: :p .

odnośnie pieskich kawoszów to jak byłam u mojej koleżanki na ploteczkach właśnie przy kawie i cieście, odeszłyśmy na kilka minut a wracając zobaczyłyśmy że jej psiak zjadł juz ciasto i kończy chlipać kawę z filiżanki.....

widać kofeinę nie tylko ludzie lubią :lol: :lol: :lol: :lol: