magpie101 29.04.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Moj kosztowal 160 zl.Zobacz sobie gorenje mozesz na nim grilowac alebo w otwartym albo w zamknietym.http://www.gorenje.pl/14954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 30.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 zuz@nka - ja też wolę lżejszą kuchnię chyba jednak pomyślę oczymś takim, bo cenowo nie przedstawia się jakoś przerażająco dziękuję za info dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 zuz@nka - ja też wolę lżejszą kuchnię chyba jednak pomyślę oczymś takim, bo cenowo nie przedstawia się jakoś przerażająco dziękuję za info dziewczyny polecam, polecam - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 04.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 hmmm... a jeszcze mi się tak przypomniało... jeśli to nie problem, to jakie to ma zużycie prądu? bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie... może lepiej coś wielofunkcyjnego? co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 hmmm... a jeszcze mi się tak przypomniało... jeśli to nie problem, to jakie to ma zużycie prądu? bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie... może lepiej coś wielofunkcyjnego? co myślicie? o kurcze - ja nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 05.05.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no to w takim razie przeszperam zasoby internetu i sklepów i postaram się zamieścić jakąś odpowiedź tak na zaś, może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pankracy55 10.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Hehe Sweetstar pytasz o takie detale kto by wiedzial ile zuzywa pradu jego sprzet kuchenny, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 12.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 wiesz jak już przyszło do samodzielnego płacenia rachunków to zaczęłam się interesować takimi rzeczami... niestety w necie nie znalazłam ile prądu ciągną te cudeńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.05.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 wiesz jak już przyszło do samodzielnego płacenia rachunków to zaczęłam się interesować takimi rzeczami... niestety w necie nie znalazłam ile prądu ciągną te cudeńka... To cudenko chodzi podlaczone 5-8 minut, wiec tez nigdy sie nie zaglebialam w to ile pradu ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 18.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no tak, w sumie racja raczej mało się zwraca uwagę na takie rzeczy... z drugiej jednak strony mikrofala też długo nie musi chodzić, a jednak, zwłaszcza te starej generacji, pożera "małe co nieco" i tak jak będę na jakichś zakupach to mam nadzieję się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTEX73 20.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja dużo jem musiał bym mieć jakiś przemysłowy ) chociaż moja żona je jeszcze więcej niż ja a waży 55 kg pewnie przemysłówka by nie dała by rady ) http://forum.muratordom.pl/fa-demeter,t158669.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 04.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie... Grill w mikrofali to marketing i tyle. Odpaliłem to może raz w życiu. Mięso czy co tam chcesz grillować lezy na telarzu a od góry odpala się grzałka. Nie ma to wiele wspólnego z grillami elektrycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 bo teraz się noszę jeszcze z zakupem nowej mikrofali i są modele z funkcją grilla właśnie... Grill w mikrofali to marketing i tyle. Odpaliłem to może raz w życiu. Mięso czy co tam chcesz grillować lezy na telarzu a od góry odpala się grzałka. Nie ma to wiele wspólnego z grillami elektrycznymi. RACJA !!!!!!!!!!!! grill w mikrofali to jedna wielka pomyłka za która trzeba dopłacić - szkoda kasy - lepiej w to miejsce kupić grill elektryczny a mikrofalę najprostrzą jaka jest bo i tak w niej się tylko odgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. dzizys nie szkoda ci było psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. dzizys nie szkoda ci było psa Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. dzizys nie szkoda ci było psa Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza . mądrą masz psinę wie że z mikrofali jest feeeeeeeeeee ale napewno z grilla by zjadł chętnie, bo mój czwronozny domownik tylko czeka aż nam coś spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. dzizys nie szkoda ci było psa Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza . mądrą masz psinę wie że z mikrofali jest feeeeeeeeeee ale napewno z grilla by zjadł chętnie, bo mój czwronozny domownik tylko czeka aż nam coś spadnie Nasz maly sznaucer tez czeka pod stolem az cos mu skapnie, a duzy sam sie czestuje jak sie zagadamy , dlatego na czas grilla zamykamy go w innej czesci dzialki, widzi nas ale nie moze podejsc, a my mozemy zjesc spokojnie. Od malego nigdy nie dostawal jedzenia z reki ani przy stole, a cokolwiem widzi do jedzenia to sie domaga, nawet kawy jak pije na tarasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mieso w mikrofali na grillu robilam raz i nawet pies nie zjadl taka byla podeszwa. dzizys nie szkoda ci było psa Jak teraz sie zastanawiam to faktycznie szkoda ale na szczescie nie zjadl i wszystko poszlo do kosza . mądrą masz psinę wie że z mikrofali jest feeeeeeeeeee ale napewno z grilla by zjadł chętnie, bo mój czwronozny domownik tylko czeka aż nam coś spadnie Nasz maly sznaucer tez czeka pod stolem az cos mu skapnie, a duzy sam sie czestuje jak sie zagadamy , dlatego na czas grilla zamykamy go w innej czesci dzialki, widzi nas ale nie moze podejsc, a my mozemy zjesc spokojnie. Od malego nigdy nie dostawal jedzenia z reki ani przy stole, a cokolwiem widzi do jedzenia to sie domaga, nawet kawy jak pije na tarasie . odnośnie pieskich kawoszów to jak byłam u mojej koleżanki na ploteczkach właśnie przy kawie i cieście, odeszłyśmy na kilka minut a wracając zobaczyłyśmy że jej psiak zjadł juz ciasto i kończy chlipać kawę z filiżanki..... widać kofeinę nie tylko ludzie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts