msp 03.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mam pytanie. niedługo zacznę budowę domu"Sandra" i szukam firmy budowlanej która wykona mi stan "0" i tu pojawia się problem bo nie chciałbym dać nabić się w trąbę. dlatego jak ktoś możne mi pomoc i zasugerować jakaś cenę to bardzo bym prosił. z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 04.01.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Mam pytanie. niedługo zacznę budowę domu"Sandra" i szukam firmy budowlanej która wykona mi stan "0" i tu pojawia się problem bo nie chciałbym dać nabić się w trąbę. dlatego jak ktoś możne mi pomoc i zasugerować jakaś cenę to bardzo bym prosił. z góry dziękuje. Co masz na myśli stan zero ławice wieniec murowanie fundamentów położenie kanalizacji wyjście z zasilaniem wodnym arotka do prądu i hudziak oraz ocieplenie fundamentów z odwodnieniem czy coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 04.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a do tego wszystkiego,co kolega wyzej napisal trzeba dodac MIEJSCE bydowy - region.Róznica w cenie moze byc zasadnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msp 04.01.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 "Co masz na myśli stan zero ławice wieniec murowanie fundamentów położenie kanalizacji wyjście z zasilaniem wodnym arotka do prądu i hudziak oraz ocieplenie fundamentów z odwodnieniem czy coś innego" no włąsnie to miałem na mysli a region to okolica Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 05.01.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Sorki działamy od Słowacji do Warszawy ale zawsze mogę doradzić e-mail [email protected] tel 602-388-733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msp 05.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 daje up-ek bo to dla mnie bardzo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts