martadela 20.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cóż wszystkim dogodzić się nie da... Pierwszą złapaną mysz wyniosłam jakieś 5m od garażu w stertę zielska - jak łatwo się domyślić - wróciła Drugi raz złapaną pierwszą mysz wyniosłam 100m od garażu w krzaki.... Wróciła Trzeci raz złapaną pierwszą mysz wywiozłam jadąc do pracy 2 km od domu - nie wróciła Tak więc będę mój proceder podrzucania myszy w bale słomy w szczerym polu z premedytacją kontynuować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 20.01.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ale moze to chodzi o 2km a nie o slome:) mozna znalesc bardziej neutralne miejsce a moze to nie ta sama mysz wracala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Może faktycznie chodzi o 2km A że ta sama to pewne bo miała charakterystycznie naderwane ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 21.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 a moze naderwane ucho to tylko taka moda wsrod myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 15.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Moje zjadały trutkę i ... nie wracały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 16.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a dlaczego te myszki tak wam przeszkadzją ? one zawsze były i będą i trzeba liczyć się z taką myślą przeprowadza Ja tam się nie liczę: śmierdzą,śmierdzą i śmierdzą. Poza tym tną, brudzą i żrą nawet mydło. Na początku jak kicia przynosiła żywe łapałam w woreczek i wynosiłam na dwór, i jeszcze było mi żal stworzonek. Już mi nie żal. Życie blisko natury jest brutalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 16.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja tam wolę moje pułapki http://img101.imageshack.us/img101/5175/myszkim.jpg Nie mam pojęcia jak one to zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No jak to jak. Rozmnożyły się. Przez podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts