Trociu 26.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jest to dom (3 segmenty) na jednym piętrze stoi juz telewizor i jest na zewnątrz antena taka zwykła (dom jest na wsi) i teraz ja na górze chce drugi telewizor i musze teraz w ścianie zamontowac gniado antenowe i w ścianie puścić kabel na zewnątrz do anteny (czy moge to podłączyć pod jedną antene? czy musze miec dwie jeśli mam dwa telewizory?)No i w czym problem. Idziesz do sklepu, kupujesz kabel i podłączasz. Jeżeli ta antena to taka zwykła do telewizji naziemnej, to spokojnie raczej możesz podłączyć pod nią 2 odbiorniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastiang 22.12.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie czy telewizor o wadze około 20 kg utrzyma się na ścianie z płyt gipsowo kartonowych 12,5mm na którą jest naklejona płytka około 10mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts