artstudios 04.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Zadaję to pytanie ponieważ zamierzamy budować z tą firmą, chcielibyśmy prosić o opinię osoby które zakończyły swoją budowę z Drevimedem. Projekt jaki wybraliśmy to:http://drevimed.pl/dom.php?dom=awangarda&typ=mieszkalne Wybraliśmy ten domek ze względu na prostą bryłę itd. Jakie są wasze opinie na temat wykonania? Czy trzeba pilnować montażystów? Czy dostrzegacie jakieś dodatkowe koszty, których nie obejmuje cena za m2(oczywiście + fundament i VAT)? Bardzo proszę o odpowiedź. Myślimy także nad wyborem firmy Nordhome z Jaworza k./Bielska-Białej http://www.nordhome.pl i projektach w technologi CERAMIKA (prefabrykaty keramzytowe) tutaj także prosimy o wasze opine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_w 17.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Budowałem dom z tą firmą. W moim przypadku byli słowni, terminowi.Jedyne zastrzeżenie mam do projektu domu. Trudno to nazwać projektem.Brak jest projektu instalacji elektrycznej i hydraulicznej. W przypadku wykonywania tych instalacji własnymi siłami należy mieć "sprytnych" elektryków i hydraulików, bo wszystkie ekipy muszą pracować jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claupmin 27.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Budowałem dom z tą firmą. W moim przypadku byli słowni, terminowi. Jedyne zastrzeżenie mam do projektu domu. Trudno to nazwać projektem. Brak jest projektu instalacji elektrycznej i hydraulicznej. W przypadku wykonywania tych instalacji własnymi siłami należy mieć "sprytnych" elektryków i hydraulików, bo wszystkie ekipy muszą pracować jednocześnie Witam. Mam pytanie do Ciebie. Budowałeś z którą firmą: Drevimed czy Nordhome? Szukam informacji od osób, które budowały domki z Drevimed. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje i tej firmie. Pozdrawiam Claupmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkg60 09.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam ponownie, widzę że zastanawiasz się nad budową z firmą Nordhome- z góry przestrzegam przed tą firmą, to jest tylko pośrednik między wykonawcami a inwestorem, oni sami nie mają żadnego zaplecza, zresztą są opinie na forum o tej firmie, możesz poczytać i skontaktowac się z inwestorami , którzy niestety podpisali z nimi umowę, ja na szczęście wycofałam sie w porę. Ale to Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claupmin 09.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam Odpowiedz do autora watku jak przypuszczam Ja rowniez slyszalem bardzo duzo zlych opini o firmie Nordhom. Teraz zmykam do swojego watku i firmie Drevimed z Rychwaldu Pozdrawiam Claupmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts