Kasiula 24.10.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Mam ogromne zmartwienie. Z powodów wyższych opuściła nas niespodziewanie ekipa, która miała wykonać wykończeniówkę w domu w stanie surowym zamkniętym. (dopiero co wstawiliśmy okna). Tym wiekszy żal, że ekipa była dobra i solidna. Potrzebujemy pilnie taniej, pewnej i sprawdzonej ekipy(może być zza wschodniej granicy) do wykonania tynków, wylewek i innyh prac wykończeniowych okolice Warszawy) Proszę pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 25.10.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Kasiulek, jeśli przyczyną odejścia było to, że nie płacicie to nie mogę pomóc. W każdym innym przypadku mogę, daj tylko więcej informacji, lokalizacja (okolice), zakres, metraże. Podaj też adres do korespondencji. A! jeszcze terminy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 26.10.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Mogę spróbować,zaryzykuję:)a co mi tam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula 27.10.2003 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Akrat nie to było przyczyną ich odejścia. Gdyby nie było funduszy nie śmielibysmy szukać na forum ekipy i sami zakasalibyśmy rękawy. Nadal szukamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.10.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mam przyjechac i zobaczyc co i jak??dajcie namiary.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmar 30.10.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Sama robocizna :Tynk cem-wap 13 zł/m2 Gładź z malowaniem 15 zł/m2Wylewki 20 zł/m2 Ekipa z Sosnowca - zakwaterowanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamiński Piotr 01.11.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 chętnie pomogę. sam zajmuję sięwszystkim co dotyczy gipsów i malowania różnymi technikami jak stiuki dekory itp.czyli "nowości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts