sawa777 04.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Odrolnienie gruntów w miescie !! Pomocy!!Witam wszystkich posiadaczy gruntów rolnych w granicach admini. miasta! Zgodnie z ustawą z20.12.2008 grunty rolne w miescie przestały istnieć i?Posiadam działkę "nie rolmą" juz ichce sie na niej budować ma ona dostęp do drogi publ.wode i scieki lecz nie jest objetaplanem zagospo. przestrzennego! Wiec musze wniesć wniosek o warunki zabudowy skąd go wezmę ijak on wyglada i co wnim ma byc? czy projekt domu czy coś innego?? A i nie wiem czy pozwolana budowe mi bo dookoła są tylko grunty "rolne" zadnego domu?? Pomocy !! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Własnie, ciekawe jak teraz będą rozpatrywać takie sprawy.Przede wszystkim musisz się udac do właściwego dla Twojej działki urzędu gminy - tam powinni udzielić wszystkich informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawa777 05.01.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no własnie to boli że jak mówią wszyscy bedzie ciżko z działkami odrolnionymi ! zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zawsze jednak jest to jakas zmiana na plus, gorzej raczej nie bedzie, (przynajmniej do momentu gdy wejda nowe projektowane zmiany w planowaniu przestrzennym, ktore moga sporo namacic ) Ja widze swiatelko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts