Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posypało śniegiem...

Xiff

Recommended Posts

Pojechalem sobie na spacer z zona dzisiaj... Zaparkowalem, poszedlem z zona...

...wracamy, widzimy jakiegok kolesia w poldku co pogina po parkingu i szaleje w prawo,lewo itd... czwiczy poslizgi kontrolowane... tyle ze wybral sobie parking 10 metrow szeroki.... i pelno zaparkowanych samochodow.

Nie trzeba bylo dlugo czekac i za 4 proba przyladowal w zaparkowana piekna cytryne...

hmm...

nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac... ale sie niestety obsmialem z glupoty ludzkiej...

pozdrawiam wszystkich uczacych sie "bezpiecznej jazdy" ale apeluje zeby trzymali sie z daleka od mojego samochodziku....

Pojechalem sobie na spacer z zona dzisiaj... Zaparkowalem, poszedlem z zona...

...wracamy, widzimy jakiegok kolesia w poldku co pogina po parkingu i szaleje w prawo,lewo itd... czwiczy poslizgi kontrolowane... tyle ze wybral sobie parking 10 metrow szeroki.... i pelno zaparkowanych samochodow.

Nie trzeba bylo dlugo czekac i za 4 proba przyladowal w zaparkowana piekna cytryne...

hmm...

nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac... ale sie niestety obsmialem z glupoty ludzkiej...

pozdrawiam wszystkich uczacych sie "bezpiecznej jazdy" ale apeluje zeby trzymali sie z daleka od mojego samochodziku....

A co było dalej? Facet pojechał, a Ty się śmiałeś?

Ostatnio wybrałem się na nocne zakupy w jednym z hipermarketów. Pusty parking skusił kilku śmiałków, którzy trenowali na nim poślizgi. Ustawiłem samochód w bezpiecznym miejscu i wszedłem do sklepu. Gdy wróciłem zaciekawiło mnie to, że jest już cicho i spokojnie. Nikt już nie ćwiczył poślizgów. Za to jedna latarnia zmieniła pozycję z pionowej na poziomą. Pewnie jakiś fachowiec przylutował i wszyscy się rozjechali.