Xiff 04.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Pojechalem sobie na spacer z zona dzisiaj... Zaparkowalem, poszedlem z zona... ...wracamy, widzimy jakiegok kolesia w poldku co pogina po parkingu i szaleje w prawo,lewo itd... czwiczy poslizgi kontrolowane... tyle ze wybral sobie parking 10 metrow szeroki.... i pelno zaparkowanych samochodow. Nie trzeba bylo dlugo czekac i za 4 proba przyladowal w zaparkowana piekna cytryne... hmm... nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac... ale sie niestety obsmialem z glupoty ludzkiej... pozdrawiam wszystkich uczacych sie "bezpiecznej jazdy" ale apeluje zeby trzymali sie z daleka od mojego samochodziku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 04.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a ktory to Twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Pojechalem sobie na spacer z zona dzisiaj... Zaparkowalem, poszedlem z zona... ...wracamy, widzimy jakiegok kolesia w poldku co pogina po parkingu i szaleje w prawo,lewo itd... czwiczy poslizgi kontrolowane... tyle ze wybral sobie parking 10 metrow szeroki.... i pelno zaparkowanych samochodow. Nie trzeba bylo dlugo czekac i za 4 proba przyladowal w zaparkowana piekna cytryne... hmm... nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac... ale sie niestety obsmialem z glupoty ludzkiej... pozdrawiam wszystkich uczacych sie "bezpiecznej jazdy" ale apeluje zeby trzymali sie z daleka od mojego samochodziku.... A co było dalej? Facet pojechał, a Ty się śmiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 05.01.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 zrobilo sie zbiegowisko i ja pojechalem.... on raczej nie byl w stanie pojechac.... O dziwo poldek sie prawie rozsypal, a cytryna byla od biedy zdatna do jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ciekawe czy miał zimówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 05.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 na to co koles wyprawial to i zimowki nie pomoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 05.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ostatnio wybrałem się na nocne zakupy w jednym z hipermarketów. Pusty parking skusił kilku śmiałków, którzy trenowali na nim poślizgi. Ustawiłem samochód w bezpiecznym miejscu i wszedłem do sklepu. Gdy wróciłem zaciekawiło mnie to, że jest już cicho i spokojnie. Nikt już nie ćwiczył poślizgów. Za to jedna latarnia zmieniła pozycję z pionowej na poziomą. Pewnie jakiś fachowiec przylutował i wszyscy się rozjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 05.01.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hehe... ciekawe czy OC pokrywa koszty uszkodzenia latarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 05.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hehe... ciekawe czy OC pokrywa koszty uszkodzenia latarni latarnia byl o niewlasciwej porze w niewlasciwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 05.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Apropos...wczoraj w Kłodzku: http://img222.imageshack.us/img222/9954/c7141a42c8jd1.jpg http://www.tvn24.pl/-1,1579978,0,1,niecodzienne-parkowanie-przy-murku,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 05.01.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a jak on to zrobil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 05.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a jak on to zrobil??? Nadaje się do reklamy PZU: odnowa w Ciechocinku, dzwon w Krakowie, schody w Kłodzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 on zjechał po tych schodach, bo kierojca nie zaciągnał ręcznego i zostawił na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts