pierwek 07.01.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ważne, że w domu ciepło. PC się sprawdza nie wątpię że się sprawdza o ile ma zainstalowane mocne grzałki bo przy temp -18 to COP masz chyba 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.01.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Okolice Krakowa - wczoraj 19.00 temp -19 stopni , dzisaj nad ranem -15 stopni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jelenia Góra - 27 metr nad gruntem a gdzie jest najzimniejsze miejsce w Polsce ? przy gruncie mieliscie dzisiaj do -35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 07.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Okolice Cz-wy. Wczorajsza noc -21,5, dzisiaj do -23 stopni C przed północą. Efekt - zamarzł wymiennik w centrali wentylacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Okolice Gniezna w nocy było -18 stopni w tej chwili jest -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 07.01.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Idzie ciepło!!!! 17.00 5km zachód Poznania -6,8...uffff Nawet drewno do kominka jakieś takie uśmiechnięte się zrobiło:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 07.01.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nooo na kaszubach też sie ociepliło godz 17:15 -4st, ale za to porządnie nawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Teraz mamy -4 ale sypie i to nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 -10. Ociepliło się Może nawet jutro po trzech dniach uruchomię samochód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 07.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ochlodzilo sie +9 ale to nie dziwota wlasnie obejrzlem wiadomosci w gorach padal do poludnia snieg a w nocy ma byc +3 nie wiem jak to przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 07.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a zamarza wam płyn do spryskiwaczy? mnie już wkurza bo wlałem markowy ze stacji BP do -22 i znów zamarzł. Szlag by to wziął. Pierwsze rozmrażanie zrobiłem na zakupach w parkingu podziemnym no ale kurna nie będę przecież tak codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 08.01.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a zamarza wam płyn do spryskiwaczy? mnie już wkurza bo wlałem markowy ze stacji BP do -22 i znów zamarzł. Szlag by to wziął. Pierwsze rozmrażanie zrobiłem na zakupach w parkingu podziemnym no ale kurna nie będę przecież tak codziennie Ja tez mam (bez)markowy z hipermarketu za 5zł i przy "szczycie" ujemnych temp. w okolicy - nie zamarzł . Jedno co - nieco za przeproszeniem "wali" ale to i tak lepsze niż denaturat, który dolewało się dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.01.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 jak w nocy było ca -24 to płyn z castoramy "czysta szyba -22" zamarzł (chyba tylko w tych końcówkach co psikają bo w zbiorniczku był w stanie płynnym) ale faktycznie jak działa to ładnie czyści szybę - dzisiaj -5 i już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Od tygodnia spryskiwacze działają mi tylko w ... garażu Leję płyn z BP do -20 stopni - i nic - na zewnatrz -10 i już w spryskiwaczach zamarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 08.01.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niby się ociepla, o godz 9;30 -10st, ale za to jaka piękna aura czyste niebo, słoneczko i bez wiaterku, normalnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niby się ociepla, o godz 9;30 -10st, ale za to jaka piękna aura czyste niebo, słoneczko i bez wiaterku, normalnie bajka Normalnie wiosna idzie czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 08.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja niestety mam to samo....szlag mnie trafil,ze ze Stato plyn kupiony zamarza przy -10......dobrze,ze mi pompki nie rozsadzilo,ale od 2 tyg. przemywam szyby po wyjezdzie z garazu.....alarm mi padl,chyba bateryjka w pilocie,choc miga nie dziala mi centralka,nie mam czasu na grzebanie,zimno i ciemno jak wracam do domu....ech...pamietam zime sprzed 3-4 lat....auto mi doslownie zamarzlo i ....musialem sie z kawalerskiego lokum,gdzie mialem + 8 st. w srodku przeprowadzic sie do przyszlych tesciow.........a potem juz zostalem...i w maju sie wyprowadzilem do naszego wspolnego domku.....ech ,co to za zima byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Leję płyn z BP do -20 stopni - i nic - na zewnatrz -10 i już w spryskiwaczach zamarza odważny jesteś... ja bałbym się nalać czegokolwiek kupionego na BP do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kupiłam se termometry ... oblazłam całe miasto i nigdzie nie udało mi się kupić wiarygodnego, firmowego termometra . Więc nie pozostało nic innego jak w sklepie "klientnaspan" , czyli u chińczyków kupić. I cholera - nie pokazuje jak trza ....ani jeden ... położyłam wszystkie 3 (2 wewnetrzne i 1 zewnętrzny) w jednym pokoju obok siebie i każdy pokazywał co innego . Więc - według termometra wczoraj o 23 u nas było -6 ...ale jak na mój zamarzający nos- pewnie było mniej . Weźcie mi powiedzcie ludzie gdzie ja mogę kupić jakiś normalny wiarytgodny termometr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 08.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kupiłam se termometry ... oblazłam całe miasto i nigdzie nie udało mi się kupić wiarygodnego, firmowego termometra . Więc nie pozostało nic innego jak w sklepie "klientnaspan" , czyli u chińczyków kupić. I cholera - nie pokazuje jak trza ....ani jeden ... położyłam wszystkie 3 (2 wewnetrzne i 1 zewnętrzny) w jednym pokoju obok siebie i każdy pokazywał co innego . Więc - według termometra wczoraj o 23 u nas było -6 ...ale jak na mój zamarzający nos- pewnie było mniej . Weźcie mi powiedzcie ludzie gdzie ja mogę kupić jakiś normalny wiarytgodny termometr? Mi udało się kupić termometr w hipermarkecie (znów tam, jeden z ostatnich, przynajmniej, że za całe 4,5zł)... w żadnym normalnym sklepie porządne wykupione... ale... no miło mnie zaskoczył. Temp. którą wskazuje (leży koło okna na zewnątrz) mniej-więcej jest zgodna z tym co pokazują termometry u znajomych i "ogólnodostępne" na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts