hlasco 04.01.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Posiadaczy napęduu proszę o opinie na jego temat. Na Allegro można go kupić za 330 zł - ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 04.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Miałem go w poprzednim domu. Napęd jak napęd - teraz użytkuję NICE i nie zamieniłbym się. Całkiem przyzwoite radio o niezłym zasięgu, sensowny pilot, mechanika wyglądająca na przyzwoitą - choć nie cicha, bo oparta o łańcuch.Ale to w sumie tak jak większość tańszych napędów. Ja montowałem ten napęd sam do bramy segmentowej o wymiarach ok. 2x2,1m. Nie wiem jak z większymi wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pierre Dolnik 05.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Posiadaczy napęduu proszę o opinie na jego temat. Na Allegro można go kupić za 330 zł - ale czy warto? 2 napędy regularnie eksploatowane przez 1,5 roku - bez żadnych awarii. Nie mam jednak odniesienia do innych napędów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novo... 05.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Posiadaczy napęduu proszę o opinie na jego temat. Na Allegro można go kupić za 330 zł - ale czy warto? 330 zł to trochę za tanio , a wiadomo ... tanie mięso psy jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts