azalka 04.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Czy ktokolwiek z forumowiczow budowal-buduje domek z pracowni Architeka? http://budujdom.pl/projekt-typowy/?c=nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tk001 21.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 My kupilismy projekt tk01, chcielismy najpierw tk23,ale na wymiary dzialki nam nie pasowal, musielismy sie zdecydowac na ten, ale nawet jestesmy zadowaleni, bo fajny jest ten zimowy ogrod http://budujdom.pl/projekt-typowy/tk-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 21.01.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Czy jestescie swiezo po kupnie, czy juz jakies doswiadczenie z pracownia i projektem macie? Cz projekt jest dobrze zrobiony, czy ma niedociagniecia natury technicznej, jakies braki w dokumentacji? Ta pracownia ma ladne i proste domki. Ja osobiscie uwielbiam ogrody zimowe, nawet nieduze, takie w charakterze werandy, bardzo sie sprawdzaja nawet jesli roslinek w nich nie ma. Szkoda, ze drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tk001 22.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 My kupilismy juz prawie rok temu dostalismy pozwolenia na budowe,wiec chyba z dokumentacja jest ok. Od pracowni bez problemow dostalismy zgode na drobne zmiany w projekcie. Myslimy zrobic w ogrodzie zimowym, cos fajnego dokladnie jeszcze nie wiemy, ale chodzi nam po glowie Wanna Spa ( mozesz w googlach wpisac i zobaczyc w obrazkach jak to wyglada) ale to pewnie nie odrazu, a takie dalekie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 22.01.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Pozwolenie na budowe nijak sie ma do dobrze, solidnie przygotowanego projektu Fajne plany macie. Ja jednak sie przyznam, ze nic bym w ogrodzie zimowym nie robila, poza pieknym wypoczynkowym, "zielonym" pokojem. Super sie sprawdza, kiedy przychodza wieksza grupa goscie, kiedy jest brzydka pogoda, zima. Ale oczywiscie rozumiem, kazdy ma wlasne marzenia... Oczywiscie zalozycie dziennik budowy? Z ciekawoscia bede go sledzic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tk001 22.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 nie twierdze,ze ten projekt jest solidnie przygotowny, ja sie na tym nie znam ( kierownik budowy musi) a jedynie pisze, ze z dokumentacja jest wszystko w podrzadku o ja mam rozne marzenia odnosnie Wanny Spa i zielonych palm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigon 04.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam, My na wiosnę zaczynamy budować dom z firmy Architeka. Pytanie i prośba o info, jeśli ktoś z Was znalazł jakieś niedociągnięci, błędy w projekcie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach78 23.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam!ja kupiłem projekt z Architeki TK 22P i jestem zadowolony.Polecam gorąco Firmę DOBRY DOM to profesjonaliści w branży sprzedaży projektów domów.Ja pracuje w branży budowlanej i specjalizuję się w izolacjach cieplnych, wentylacji i ochrony p.poż budynków.Projekty Architeki to powrót do tradycji w powiązaniu z nowoczesnością.Chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto buduje TK 23 luk TK22 a najlepiej TK22p w celu wymiany doświadczeń.Ja jestem bardzo zainteresowany pomocą, wiec jeśli ktoś chciałby sie dowiedzieć czegoś na temat izolacji i ociepleń budynków to służę.Pozdarwiam.Staszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts