Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 weeks później...

Czy jestescie swiezo po kupnie, czy juz jakies doswiadczenie z pracownia i projektem macie? Cz projekt jest dobrze zrobiony, czy ma niedociagniecia natury technicznej, jakies braki w dokumentacji?

Ta pracownia ma ladne i proste domki.

Ja osobiscie uwielbiam ogrody zimowe, nawet nieduze, takie w charakterze werandy, bardzo sie sprawdzaja nawet jesli roslinek w nich nie ma. Szkoda, ze drogie :(

My kupilismy juz prawie rok temu dostalismy pozwolenia na budowe,wiec chyba z dokumentacja jest ok. Od pracowni bez problemow dostalismy zgode na drobne zmiany w projekcie. Myslimy zrobic w ogrodzie zimowym, cos fajnego dokladnie jeszcze nie wiemy, ale chodzi nam po glowie Wanna Spa ( mozesz w googlach wpisac i zobaczyc w obrazkach jak to wyglada) ale to pewnie nie odrazu, a takie dalekie plany.

Pozwolenie na budowe nijak sie ma do dobrze, solidnie przygotowanego projektu :)

Fajne plany macie. Ja jednak sie przyznam, ze nic bym w ogrodzie zimowym nie robila, poza pieknym wypoczynkowym, "zielonym" pokojem. Super sie sprawdza, kiedy przychodza wieksza grupa goscie, kiedy jest brzydka pogoda, zima.

Ale oczywiscie rozumiem, kazdy ma wlasne marzenia...

Oczywiscie zalozycie dziennik budowy? Z ciekawoscia bede go sledzic! :)

• 1 year później...
  • 11 months później...

Witam!

ja kupiłem projekt z Architeki TK 22P i jestem zadowolony.Polecam gorąco Firmę DOBRY DOM to profesjonaliści w branży sprzedaży projektów domów.

Ja pracuje w branży budowlanej i specjalizuję się w izolacjach cieplnych, wentylacji i ochrony p.poż budynków.

Projekty Architeki to powrót do tradycji w powiązaniu z nowoczesnością.

Chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto buduje TK 23 luk TK22 a najlepiej TK22p w celu wymiany doświadczeń.

Ja jestem bardzo zainteresowany pomocą, wiec jeśli ktoś chciałby sie dowiedzieć czegoś na temat izolacji i ociepleń budynków to służę.

Pozdarwiam.

Staszek.