Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowy dom ... nowy potomek ???

anetina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja na nowy domek miałam malutkiego ....kotka :lol: ,

mam dwie odchowane fajne dziołchy i tyle mi styknie :D - teraz to już tylko na wnuki czekać .....jak sie wda w mamusie to może za 3 lata :wink: :D ....żartowałam ...oczywiście najpierw liceum, studia, zawód, własne pieniądze, i dopiero potem mąż .... ale to moje marzenia , a tak naprawdę to zrobi jak sama zechce i nic mi do tego :wink: :D

ja na nowy domek miałam malutkiego ....kotka :lol: ,

mam dwie odchowane fajne dziołchy i tyle mi styknie :D - teraz to już tylko na wnuki czekać .....jak sie wda w mamusie to może za 3 lata :wink: :D ....żartowałam ...oczywiście najpierw liceum, studia, zawód, własne pieniądze, i dopiero potem mąż .... ale to moje marzenia , a tak naprawdę to zrobi jak sama zechce i nic mi do tego :wink: :D

jasne, jasne.....

tak jak u mnie

Najpierw wnuk, teraz studia, a własne pieniądze wirtualne......rzeczywiście czasami marzenia

Brzuszek połaskotany :lol:

Ja już zaraziłam przyjaciółkę- 4 lata nie mogła zajść w ciążę .

Zaraziłam równiez kuzynkę- dość późno zdecydowali się na dziecko i trafiły się bliźniaki. Po ich narodzinach nie planowali kolejnego potomstwa, bo chłopaki pomimo że mają po 5 lat są strasznymi rozrabiakami, no i trzeba trochę w nowym domu pomieszkać, i nie te latka. Ale jak już wspominałam, tym odmiennym stanem fizjologicznym (bo podobno ciąża to nie choroba) można się zarazić, to wystarczyło jedno spotkanie ze mną i latem rodzina się powiększy!

Brzuszek połaskotany :lol:

Ja już zaraziłam przyjaciółkę- 4 lata nie mogła zajść w ciążę .

Zaraziłam równiez kuzynkę- dość późno zdecydowali się na dziecko i trafiły się bliźniaki. Po ich narodzinach nie planowali kolejnego potomstwa, bo chłopaki pomimo że mają po 5 lat są strasznymi rozrabiakami, no i trzeba trochę w nowym domu pomieszkać, i nie te latka. Ale jak już wspominałam, tym odmiennym stanem fizjologicznym (bo podobno ciąża to nie choroba) można się zarazić, to wystarczyło jedno spotkanie ze mną i latem rodzina się powiększy!

ja tam jestem zdania, że ciąża jest zarażliwa :D

Jak ekipa lała strop to zabralismy sie za potomka. Budowa troche sie przeciąga a dzidzia "zaskoczylismy" za drugim razem - za pierwszym było za wiele "cudowania" bo chcielismy plec wybrac.

Ech .... gdyby z budowa domu było tak łatwo jak z rozmnażaniem.

http://lh6.ggpht.com/_1kJOboEBDD0/SF4WHy4U-MI/AAAAAAAAAnA/ZxtitbImxiU/s640/DSCF0003.JPG

Jak ekipa lała strop to zabralismy sie za potomka. Budowa troche sie przeciąga a dzidzia "zaskoczylismy" za drugim razem - za pierwszym było za wiele "cudowania" bo chcielismy plec wybrac.

Ech .... gdyby z budowa domu było tak łatwo jak z rozmnażaniem.

http://lh6.ggpht.com/_1kJOboEBDD0/SF4WHy4U-MI/AAAAAAAAAnA/ZxtitbImxiU/s912/DSCF0003.JPG

ale macie fajnie :)

ja jednak bym tak nie chciala szybko :D niech mąż zalewa strop, a później weźmie się do dzieła :D