anetina 08.01.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 O, jaki wątek ciążowy nam się zrobił! budujemy domy i rodzimy dzieci zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 08.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 racja Bez Waszych podpowiedzi/inspiracji nie raz mielibyśmy spore kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja na nowy domek miałam malutkiego ....kotka , mam dwie odchowane fajne dziołchy i tyle mi styknie - teraz to już tylko na wnuki czekać .....jak sie wda w mamusie to może za 3 lata ....żartowałam ...oczywiście najpierw liceum, studia, zawód, własne pieniądze, i dopiero potem mąż .... ale to moje marzenia , a tak naprawdę to zrobi jak sama zechce i nic mi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.01.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no u mnie tez sie chyba sprawdzi...przeprowadzka w marcu, nowy lokator w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a jakże, ale na poważnie zabieramy się po powrocie z zimowego wypadu w góry no nie wiem, przemrożone, wymarznięte, nie wiem czy takie dobre, he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja na nowy domek miałam malutkiego ....kotka , mam dwie odchowane fajne dziołchy i tyle mi styknie - teraz to już tylko na wnuki czekać .....jak sie wda w mamusie to może za 3 lata ....żartowałam ...oczywiście najpierw liceum, studia, zawód, własne pieniądze, i dopiero potem mąż .... ale to moje marzenia , a tak naprawdę to zrobi jak sama zechce i nic mi do tego jasne, jasne..... tak jak u mnie Najpierw wnuk, teraz studia, a własne pieniądze wirtualne......rzeczywiście czasami marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no u mnie tez sie chyba sprawdzi...przeprowadzka w marcu, nowy lokator w czerwcu i następny brzuszek do łaskotania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 11.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Potomek miał byc po przeprowadzce- na spokojnie. Aż tu nagle... w marcu będzie poród, a na działce stan surowy otwarty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nowy domek, nowy potomek? hmmmmm, kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Potomek miał byc po przeprowadzce- na spokojnie. Aż tu nagle... w marcu będzie poród, a na działce stan surowy otwarty . budowa szła za wolno brzuszek w naszym imieniu proszę załaskotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nowy domek, nowy potomek? hmmmmm, kuszące i to jak bardzo kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ja probuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nowy domek, nowy potomek? hmmmmm, kuszące i to jak bardzo kuszące Dziewczyny, no to w czym problem? jakby co, Tinek pomoże a ja moge zarazki podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 12.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Tinek nie zdąży domku wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nowy domek, nowy potomek? hmmmmm, kuszące i to jak bardzo kuszące Dziewczyny, no to w czym problem? jakby co, Tinek pomoże a ja moge zarazki podesłać zarazki?? fluidy ciążowe?? to moze by tak powolutko krążyły i przy nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Brzuszek połaskotany Ja już zaraziłam przyjaciółkę- 4 lata nie mogła zajść w ciążę . Zaraziłam równiez kuzynkę- dość późno zdecydowali się na dziecko i trafiły się bliźniaki. Po ich narodzinach nie planowali kolejnego potomstwa, bo chłopaki pomimo że mają po 5 lat są strasznymi rozrabiakami, no i trzeba trochę w nowym domu pomieszkać, i nie te latka. Ale jak już wspominałam, tym odmiennym stanem fizjologicznym (bo podobno ciąża to nie choroba) można się zarazić, to wystarczyło jedno spotkanie ze mną i latem rodzina się powiększy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.01.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Brzuszek połaskotany Ja już zaraziłam przyjaciółkę- 4 lata nie mogła zajść w ciążę . Zaraziłam równiez kuzynkę- dość późno zdecydowali się na dziecko i trafiły się bliźniaki. Po ich narodzinach nie planowali kolejnego potomstwa, bo chłopaki pomimo że mają po 5 lat są strasznymi rozrabiakami, no i trzeba trochę w nowym domu pomieszkać, i nie te latka. Ale jak już wspominałam, tym odmiennym stanem fizjologicznym (bo podobno ciąża to nie choroba) można się zarazić, to wystarczyło jedno spotkanie ze mną i latem rodzina się powiększy! ja tam jestem zdania, że ciąża jest zarażliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 14.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jak ekipa lała strop to zabralismy sie za potomka. Budowa troche sie przeciąga a dzidzia "zaskoczylismy" za drugim razem - za pierwszym było za wiele "cudowania" bo chcielismy plec wybrac.Ech .... gdyby z budowa domu było tak łatwo jak z rozmnażaniem.http://lh6.ggpht.com/_1kJOboEBDD0/SF4WHy4U-MI/AAAAAAAAAnA/ZxtitbImxiU/s640/DSCF0003.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jak ekipa lała strop to zabralismy sie za potomka. Budowa troche sie przeciąga a dzidzia "zaskoczylismy" za drugim razem - za pierwszym było za wiele "cudowania" bo chcielismy plec wybrac. Ech .... gdyby z budowa domu było tak łatwo jak z rozmnażaniem. http://lh6.ggpht.com/_1kJOboEBDD0/SF4WHy4U-MI/AAAAAAAAAnA/ZxtitbImxiU/s912/DSCF0003.JPG ale macie fajnie ja jednak bym tak nie chciala szybko niech mąż zalewa strop, a później weźmie się do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pluszku, jakie cudne zdjęcie!!!!Ile ma teraz ten Maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts