pluszku 14.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pluszku, jakie cudne zdjęcie!!!! Ile ma teraz ten Maluszek? Obecnie 7 miesiecy. Na zdjeciu chyba 2 miesiace. Chyba zaden rzecznik praw dziecka sie nie przyczepi za takie zdjecie? Córa "kolonizowała" lokalne bakterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pluszku, jakie cudne zdjęcie!!!! Ile ma teraz ten Maluszek? Obecnie 7 miesiecy. Na zdjeciu chyba 2 miesiace. Chyba zaden rzecznik praw dziecka sie nie przyczepi za takie zdjecie? Córa "kolonizowała" lokalne bakterie nikt sie nie przyczepi dzięki temu pewnie zdrowiutko się chowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 19.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dopiszę się. Od marca w domu, od soboty powiększyłem swój babiniec o Aleksandrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.01.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dopiszę się. Od marca w domu, od soboty powiększyłem swój babiniec o Aleksandrę gratuluję - baby górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.01.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dopiszę się. Od marca w domu, od soboty powiększyłem swój babiniec o Aleksandrę wielkie gratulacje buziaczki w stópki dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 19.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 I ja się dopiszę. Za miesiąc przeprowadzka, a Maksymek jest już z nami od 30 stycznia 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 i podobno przyrostu naturalnego nie ma niech się wam chowa zdrowo Maksymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts