Frantz 05.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam,Poradźcie proszę czym wypełnić szczeliny pomiędzy murłatą a obmurówką z cegły (od zewnątrz murłaty) oraz bloczkiem z Ytonga (od wewnątrz murłaty)? Szczeliny mają ok. 3-4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 05.01.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 żadnych sugestii? wełna? pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 05.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A trzeba ją wypełniać? Ja planowałem zostawić pustą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 zapewnij ciągłość izolacji pomiędzy izolacją zewnętrzną ścian a izolacją skosów dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 05.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 zapewnij ciągłość izolacji pomiędzy izolacją zewnętrzną ścian a izolacją skosów dachu. No ale czy szczelinę trzeba wypełniać? Chodzi mi o stronę wewnętrzną. Z zewnątrz obmurówki nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykO 05.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam, Poradźcie proszę czym wypełnić szczeliny pomiędzy murłatą a obmurówką z cegły (od zewnątrz murłaty) oraz bloczkiem z Ytonga (od wewnątrz murłaty)? Szczeliny mają ok. 3-4 cm Pianką- trochę drogo ale super dokładnie Szczępki wełny, granulki styropianu, szczępki celulozowe- dobra cena i wg mnie równie dokładnie styropian 3cm- super cena, mała dokładność- ew zrób sam Najlepiej wg mniewziąć pozostałości po ociepleniu dachu i trochę poupychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts