ryan78 05.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Moje pytanie wraz z początkiem roku czy obserwujecie jakieś ruchy w cenach materiałów budowlanych na plus bądź na minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 06.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ponoć drożeje, Tak mówią ... Ale empiria tego nie potwierdza. pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 16.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja chodzę za mat. na sciany od końca grudnia podwyżek nie widze - może małe wachania 5-10 gr na sztuce cegły/pustaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 25.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 od lutego cement idzie w górę o 35zł więcej za tonę ( w lubelskim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykO 26.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Właśnie robiliśmy zakupy dla inwestora........ ruchy takie jak zwykle na początku roku nic wielkiego..... ani w jedną ani w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 27.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Znajomi mówią, że materiały budowlane tanieją, ale jakoś tego nie zauważyłam Może troszkę w dół poszła cena robocizny za SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 27.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam , pustaki troche potaniały , ale też słyszałem ze cement ma iść w górę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 27.01.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam. a ja w 2 składach budowlanych słyszałam, że podobno faelbet podnosi ceny od połowy lutego na BK.. zamawiam teraz-ale to raczej z wygodnictwa- żeby na wiosne nie biegać i nie szukać hurtowni-tylko jeden telefon i mam dostawę. jednak nie omieszkam z ciekawości sprawdzić np cen w marcu.. kolejna sprawa- beton- też słyszałam że ma drożeć-ale jak tu zamówić i czekać do wiosny-- a jak się "skawali"..nabierze wilgoci itp? a co z cena stali..? ma iśc w górę?? porównywałam cenę w składzie i u producenta.. jesli w 2009 obowiązywać będzie zwrot 15% vat za stal to lepiej i taniej jest kupic u producenta nawet + dostawa, na fakture, niz w składzie "ze zniżką"- podkreślam, że warunkiem opłacalności jest zwrot różnicy w vat. czy ktoś wie jak będzie ze zwrotem vat za stal.. szukałam an necie, ale nie znalazłam nic aktualnego za ten rok.. pozdrawiam i mam nadzieję, że drogo nie będzie na wiosne..ta sprzed 2 lat to sie chyba już nie powtorzy... szybko rosnących domó życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 28.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam , stal ma być jeszcze tańsza . Sprawdzony temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 30.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ja kupiłem stal po 2000 za tone na początku grudnia już sie nie interesuje ile teraz kosztuje bo co to zmieni ale wtedy złom był po 25-320 zł za tone na skupie teraz jest ponad 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 kolejna sprawa- beton- też słyszałam że ma drożeć-ale jak tu zamówić i czekać do wiosny-- a jak się "skawali"..nabierze wilgoci itp? to zamów sobie z 10 gruszek B20 i każ zwalić na działce wilgoć mu na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 15.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja zamawiałam teraz materiały na ocieplenie strychu i z tego co powiedzieli mi panowie to styropian, cement idą napewno w górę. Podobnie rzecz ma się ze sprzętem agd podwyzki o 12% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 16.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam , materiały na ocieplenie i sprzęt agd idą w górę ze wzgledu na wysoki kurs euro i dolara . Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts