Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZKLANA ŚCIANA DZIAŁOWA(przesuwana)!!!

Izabela Wawrzeń

Recommended Posts

mam ogromną prośbe !!!!!

poszukuje kontaktu do szklarza ,sama niewiem do kogo ,poprostu człowieka który zrobi mi szklaną ściane z mlecznej szyby składającą się z 3 części po 60 cm wysokości 260 cm coś na zasadzie szafy ale bez bocznych ram ,dowiadywałam się w komandorze oni robią takie ściany ale z bokami takie mają sysytemy ,miałam namiar kilka miesięcy temu na taki warsztat ale w tej chwili temat jest na atpecie a telefon milczy

mieszkam w Kutnie wiec optymalnym rozwiązaniem byłaby Łódź bo u mnie w miescie stawiają duze oczy na ten pomysł ,w katalogach firm są namairy ale wole sprawdzone żródła ,a cene w granicach rozsądku rzeby była :)

pozdrawiam wszystkich

Gość justyna_m
dokładnie tak czyli bez bocznych ram ale u góry listwa kryjąca ,a u dołu normalnie szyna

to może być ciężko ale musisz popytać, ja widziałam tylko takie rozwiązania jak wkleiłam. Też mamy problem z jednym miejscem w domu gdzie ma być szafa i szukamy jakiegoś fajnego rozwiązania na drzwi i tylko te co przedstawiłam są mi znane ... chyba że Klimek i Kluś coś takiego ma ale to cena będzie zabójcza :roll: :roll:

chodzi mi przede wszystkim o to że te ściany z bokami mi osobiscie kojarzą się bezpośredni z szafą a to nie ma byc szafa ale ścina i koło się zamyka ,no ale co nie zawsze mozna miec to czego się chce ,umnie ta ścina miałaby byc między kuchnią ,a salonem więc klimat szafy jako sciany nie bardzo :-?

• 1 year później...

Pozwalam sobie odświeżyć temat.

Szukam szklanej ścianki, która zakryje garderobę- w rzeczywistości chodzi mi więc o kilka (nie wiem, może 3-4) skrzydeł szklanych, które będą się przesuwać. Zależy mi na tym, żeby nie były na ramie, tylko tak jak na wskazanych powyżej zdjęciach (pokazanych przez justynę_m, czyli gołe szkło). Nie natrafiłem niestety dotychczas na taki model, który miałby wszystkie części przesuwane- a więc tak jak w zwykłych szafach typu np. komandor. Czy ktoś jest w stanie podać mi jakieś namiary na coś takiego?

z góry dziękuje.

• 2 months później...