klincia 05.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Panie Andrzeju szukałam Pana i znalazłam mam pytanie , które zadałam ale Pan jakoś lepiej tłumaczy tzn tak jak ja pojmę Witam wszystkich. Mam pytanie znajoma miała robiony dach chciała mieć dobry dach więc wykonała pełne deskowanie , pokryła to wszysko papą. Niestety mondy wykonawca pokrycia dachu zapomniał zamontowac jej ok 4 dachówek i to chyba gąsiorów. Między czasie zrobił jej ocieplenie dachu. Jak wszyscy wiemy ostatnio pada deszcz dość często, Wyszło przez przypadek , że wełna jest mokra i to bardzo mokra i po nitce do kłębka doszła , że nie ma tych dachówek. Teraz jej wykonawca wpiera , że to nic że to jest wszystko mokre że wyschnie i nic się nie stało. Tylko ja się obawiam , że to wszystko zaraz zacznie gnić , że pełne deskowanie będzie pod tą papą pleśnieć. Co ona ma teraz zrobić . Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 06.01.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a dach nie był wczesniej pokryty papą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klincia 06.01.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 był , oczywiście , że był i to jest dziwne. Cała wełna jest mokra a robotnicy chcą i chyba zaczeli kłasc ruszt i wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 06.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Troche nie ten dział.Czy zostawiono szczelinę wentylacyjną między ociepleniem, a deskowaniem?Zrobiona jest wentylacja połaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klincia 06.01.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jak to nie ten dzia ł? Znalazłam tu Pana Andrzeja Wilhelmiego a on jest specjalista od dachów i udziela suuuper odpowiedzi i porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 06.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Pan Andrzej "grasuje" również w innych działach Dział w którym jesteśmy to "ogłoszenia drobne" - ludzie coś chcą kupić, sprzedać... Sądze że w dziale "wymiana doświadczeń" otrzymałabyś więcej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Sądze że w dziale "wymiana doświadczeń" otrzymałabyś więcej odpowiedzi a może już wystarczy ? http://forum.muratordom.pl/zalany-dach,t147624.htm to jeden z 5 [pięciu] takich samych tematów założonych przez 'klincia'; reszta została usunięta a w celu spytania p. Andrzeja - wpisu w temacie dokonuje się klikając "Odpowiedz", nie "Nowy temat" http://forum.muratordom.pl/dach-w-dobrych-rekach,t73297.htm teraz, przy założonym kolejnym wątku, pozostaje dać znać o tym p. Andrzejowi na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts