Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Panie Andrzeju szukałam Pana i znalazłam mam pytanie , które zadałam ale Pan jakoś lepiej tłumaczy tzn tak jak ja pojmę

Witam wszystkich. Mam pytanie znajoma miała robiony dach chciała mieć dobry dach więc wykonała pełne deskowanie , pokryła to wszysko papą. Niestety mondy wykonawca pokrycia dachu zapomniał zamontowac jej ok 4 dachówek i to chyba gąsiorów. Między czasie zrobił jej ocieplenie dachu. Jak wszyscy wiemy ostatnio pada deszcz dość często, Wyszło przez przypadek , że wełna jest mokra i to bardzo mokra i po nitce do kłębka doszła , że nie ma tych dachówek. Teraz jej wykonawca wpiera , że to nic że to jest wszystko mokre że wyschnie i nic się nie stało. Tylko ja się obawiam , że to wszystko zaraz zacznie gnić , że pełne deskowanie będzie pod tą papą pleśnieć.

Co ona ma teraz zrobić .

Ania :D

Sądze że w dziale "wymiana doświadczeń" otrzymałabyś więcej odpowiedzi

a może już wystarczy ?

http://forum.muratordom.pl/zalany-dach,t147624.htm

to jeden z 5 [pięciu] takich samych tematów założonych przez 'klincia'; reszta została usunięta

a w celu spytania p. Andrzeja - wpisu w temacie dokonuje się klikając "Odpowiedz", nie "Nowy temat"

http://forum.muratordom.pl/dach-w-dobrych-rekach,t73297.htm

teraz, przy założonym kolejnym wątku, pozostaje dać znać o tym p. Andrzejowi na priw