alice 24.10.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Troche juz nie na czasie, ale... czy macie jakies doswiadczenie z moskitierami do okien polaciowych? Gdzie cos takiego znalezc? Czy mial ktos podobny problem i jak go rozwiazal? Przed wakacjami znalazlem w necie strone: http://www.mol.net.pl gdzie mieli taka oferte, ale obecnie nie mozna sie zaglebic w ten watek Archiwum forum - rozczarowanie Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.10.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Ja mam okna Fakro i można sobie do nich dokupić moskitery systeowe, tj. również produkowane przez Fakro. To samo jest z Veluxem. Przypuszczam, że inni producenci okien również mają taki dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 wchodzisz na strone, klikasz "firma" i zjezdzasz w dol do "moskitiery" / "rolowane siatki okienne" dziala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 27.10.2003 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Dzieki za informacje. Tez mam na razie w mieszkaniu okna Fakro (nota bene jestem bardzo zadowolony), ale jak zapytalem sie dealra o takie rozwiazanie to zrobil . Niedoinformowany jakis? Stad moje pytanie do Was. PS. Po wejsciu na strone podana w tekscie zaczynajacym watek i wybraniu moskitiery pojawia mi sie Error 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 a u mnie dobrze, po wejściu jw. pokazuje się 5 okienek, klikam w taką laseczkę "rolowane siatki okienne" [kto ją tak roluje ] i wchodze na stronke z cennikiem... w ogóle dziwna to strona, bo wszelkie podstrony mają ten sam adres, a na dole tej podstrony z cennikiem wyskakuje takie coś [an error occurred while processing this directive] ... ale czytac można[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 alice - wejdź na stronę Fakro http://www.fakro.pl , następnie wybierz zakładkę Produkty a następnie: wyposażenie. Otworzy się dokument, w którym masz informacje o systemowych moskitierach "AMS". Jeżeli chodzi o stronę mol.net to u mnie się to otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 28.10.2003 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 zbyszekP - wielkie dzięki o to mi wlaśnie chodziło. A ja po negatywnej odpowiedzi dealera zarzuciłem temat, a teraz wspominając pogryzioną przez komary córeczkę mam wyrzuty sumienia Dzięki Wam mam problem z głowy w nowym domu - ale to dopiero najwcześniej za rok Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts