Ćma 06.01.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Zapraszam wszystkich serdecznie, aczkolwiek nienatrętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam serdecznie, jesteśmy na podobnej drodze dziennikowo-budowlanej.Piękne te Wasze widoki.Jakieś konkretne plany budowlane na ten rok, czy rozgrzewka urzędowa?Pozdrawiam z mroźnego południaMaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 06.01.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Och, jak mi miło. Pierwszy, honorowy wpis. Wodę i prąd mamy właściwie na granicy działki. Teraz kończę projekt domku (czy już wspominałam, że jestem architektem wnętrz? ), nie mam jednak żadnych uprawnień budowlanych, więc wszystkie plany musi przerysować "na czysto" i podpisać architekt z uprawnieniami. A ciągle nam coś wypada i coś zmieniamy. Staram się ignorować wszystkie nowe gazety, które dostaję, żeby przypadkiem się czymś nie zainspirować. Do końca tygodnia powinnam się wyrobić z projektami i wtedy je wrzucę. Jeśli finanse pozwolą, to chcielibyśmy latem zacząć budowę. Pozdrawiam z mniej mroźnej północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Proszę, proszę my też sami projekt robiliśmy, mój małż jest konstruktorem, ale też bez uprawnień, więc zaprzyjaźniony architekt nam wszystko klepnął. Cały rok zajęło nam doszlifowanie projektu, cały czas coś zmienialiśmy, ale w końcu ma być idealnie, tak na całe życie. I też zaczynamy w okolicach lata- po weekendzie majowym. O ile bank kredycik da Trzymam kciuki i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 masz piękne koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 06.01.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dziękuję. Nieskromnie (w ich imieniu), powiem, że wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 07.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Piękna okolica, piękne koty - powtarzam się, ciekawie się zaczyna Zajrzę od czasu do czasu z przyjemnością Pozdrowienia z mroźnego centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 16.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Z tego małego Księcia - już Cie lubię, fajny kawałek ziemi macie, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 22.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hop hop, jaka cisza tu panuje Co z projektem, skończony? My własnie robiliśmy uzupełnienia do pozwolenia, bo się przyczepili i baliśmy się czy nie będzie trzeba zmieniać pochylenia dachu, a co za tym idzie, prawie całego projektu, na szczęście obyło się bez drastycznych posunięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 24.01.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Cisza, bo nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts