Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przemarsz wojsk i sraczka

dandi3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

pozdr

p.s. przyjmuje we wtorki i czwartki od 16.00...............................

Od 16..............................do......???? bo ja pozno koncze :)

dzieki za zyczenia świateczne i to co piszecie (bobiczek, Tobe zwłaszcza) ale tak naprawdę ja wcale nie potrzebuję analizy. Chciałem się wygadać - to wszystko.

Renia, teraz do Ciebie. Ty czytałaś wiersz Barańczaka, który jest dołączony do mego pierwszego postu w tym wątku zanim cokolwiek mi odpisałaś?

Poza tym uważam, że jak dojrzejesz (musisz pożyc jeszcze kilka lat), to....

:o a ile ja mam lat? Bo nie sądziłem, że wiesz...

wiem, wiem .... mógłbys byc moim synem, a ja babcią Twojego dziecka. :D

Chodzilo mi o innego rodzaju dojrzalość, ja ją w niektórych sprawach dopiero teraz osiagnęłam :wink:

I dobrze, że dopiero teraz, bo niektórzy jej nigdy nie osiagaja, do konca życia sa niedojrzali w pewnych sprawach ....

no, ale zawsze jest przed nimi nastepna szansa, w kolejnym życiu .... kazdy z nas ma nastepna szansę.

niektórzy jej nigdy nie osiagaja, do konca życia sa niedojrzali w pewnych sprawach ....

no, ale zawsze jest przed nimi nastepna szansa, w kolejnym życiu .... kazdy z nas ma nastepna szansę.

Boże ja nawet nie wiem co mam napisać czytając takie rewelacje. Przede wszystkim uprzejmie dziękuję, że dzięki Twojej przenikliwości udało mi się dostąpić illuminacji. Teraz już znam odpowiedzi na najbardziej zawiłe pytania o naturę ludzką. zostało mi tylko jedno. A jak ja nie wierzę w reinkarnację to znaczy, że nie ma już dla mnie ratunku?

1. Boże ja nawet nie wiem co mam napisać czytając takie rewelacje. Przede wszystkim uprzejmie dziękuję, że dzięki Twojej przenikliwości udało mi się dostąpić illuminacji. Teraz już znam odpowiedzi na najbardziej zawiłe pytania o naturę ludzką. zostało mi tylko jedno.

2. A jak ja nie wierzę w reinkarnację to znaczy, że nie ma już dla mnie ratunku?

1. nie szpulaj sie tak, diabeł jakis w Ciebie wstapił czy jak .... ?

2. a tego to nie wiem ....

ja w ogole juz nic czasem nie wiem :roll: