bobiczek 06.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw i nie zapomnijcie w w momencie 1min 57 sek zobaczyć jointa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 sorry 1 min 43 sek :Dteraz sprawdziłem, zapomniałem po prostu............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ... pozdr p.s. przyjmuje we wtorki i czwartki od 16.00............................... Od 16..............................do......???? bo ja pozno koncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 1,43 - teraz dopiero sprawdziłem. A bełkot początku i końca - mmmmmmmm, uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ...A bełkot początku i końca - mmmmmmmm, uwielbiam Bo tylko tam jest nagranie oryginalne, cały utwór został pewnikiem odśpiewany w studio, przy takim wieeelkim mikrofonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ...i nie zapomnijcie w ... zobaczyć jointa łeee - zobaczyć - zajarałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ciekawe co porabia Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ciekawe co porabia Dandi Święta obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak już obejdzie, to powinien się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 powinien się zameldować A co to? koszary? Weekend jeszcze w perspektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzieki za zyczenia świateczne i to co piszecie (bobiczek, Tobe zwłaszcza) ale tak naprawdę ja wcale nie potrzebuję analizy. Chciałem się wygadać - to wszystko. Renia, teraz do Ciebie. Ty czytałaś wiersz Barańczaka, który jest dołączony do mego pierwszego postu w tym wątku zanim cokolwiek mi odpisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Poza tym uważam, że jak dojrzejesz (musisz pożyc jeszcze kilka lat), to.... a ile ja mam lat? Bo nie sądziłem, że wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie, nie czytałam, bo jak nie zalożę odpowiednich okularów, to czasem mi cos umknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Poza tym uważam, że jak dojrzejesz (musisz pożyc jeszcze kilka lat), to.... a ile ja mam lat? Bo nie sądziłem, że wiesz... wiem, wiem .... mógłbys byc moim synem, a ja babcią Twojego dziecka. Chodzilo mi o innego rodzaju dojrzalość, ja ją w niektórych sprawach dopiero teraz osiagnęłam I dobrze, że dopiero teraz, bo niektórzy jej nigdy nie osiagaja, do konca życia sa niedojrzali w pewnych sprawach .... no, ale zawsze jest przed nimi nastepna szansa, w kolejnym życiu .... kazdy z nas ma nastepna szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 niektórzy jej nigdy nie osiagaja, do konca życia sa niedojrzali w pewnych sprawach .... no, ale zawsze jest przed nimi nastepna szansa, w kolejnym życiu .... kazdy z nas ma nastepna szansę. Boże ja nawet nie wiem co mam napisać czytając takie rewelacje. Przede wszystkim uprzejmie dziękuję, że dzięki Twojej przenikliwości udało mi się dostąpić illuminacji. Teraz już znam odpowiedzi na najbardziej zawiłe pytania o naturę ludzką. zostało mi tylko jedno. A jak ja nie wierzę w reinkarnację to znaczy, że nie ma już dla mnie ratunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 yyyy..., Dandi3, to na pewno Ty odpisujesz ostatnio? Czy ktoś Ci hasło poderwał i siupy robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 1. Boże ja nawet nie wiem co mam napisać czytając takie rewelacje. Przede wszystkim uprzejmie dziękuję, że dzięki Twojej przenikliwości udało mi się dostąpić illuminacji. Teraz już znam odpowiedzi na najbardziej zawiłe pytania o naturę ludzką. zostało mi tylko jedno. 2. A jak ja nie wierzę w reinkarnację to znaczy, że nie ma już dla mnie ratunku? 1. nie szpulaj sie tak, diabeł jakis w Ciebie wstapił czy jak .... ? 2. a tego to nie wiem .... ja w ogole juz nic czasem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 diabeł jakis w Ciebie wstapił czy jak właśnie się zastanawiam. Święta wzbudzają we mnie jakąs nieracjonalną irytację. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Poza tym uważam, że jak dojrzejesz (musisz pożyc jeszcze kilka lat), to.... a ile ja mam lat? Bo nie sądziłem, że wiesz... sądząc po czuprynie i stroju obok longinu- to tak jak mój syn średni - 21 - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 "nieracjonalna - irytacja."Nawet mistrz Iwaszkiewicz by nie wymyślił. No,no,no........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts