Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przemarsz wojsk i sraczka

dandi3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

właśnie się zastanawiam. Święta wzbudzają we mnie jakąs nieracjonalną irytację. Przepraszam

musi byc tego jakas przyczyna, nieprawdaż ..... ?

No popatrz, popatrz, dokładnie tak jak mój syn.

Najpierw naszczeka .... a potem mówi przepraszam .... (nawet czasem dwa razy) :roll:

.... i ja juz mięknę .....i nic nie pamietam......

Najpierw naszczeka .... a potem mówi przepraszam .... (nawet czasem dwa razy) :roll:

.... i ja juz mięknę .....i nic nie pamietam......

widziałaś post bratki...? Ty wiesz jak zabolało?

Ty się przestań afiszować z tą swoją starością bo Cie obłożą jakimiś podatkami za nadużycia :wink:

no jak juz niedowidzę na monitorze, niedoslyszę niektórych aluzji a na dodatek wrzeszczące i szpulające zabawkami po parkiecie bachory mnie denerwuja, to co to jest ? :wink:

a masz zmiany osobowości, depresję, obnizone napięcie mięśniowe? Ruchy pląsawicze może...?

Dandi nikt nie powiedzil, ze madrym byc = latwiej zyc! :wink:

No i jeszcze dodam - z wlasnej obserwacji - :wink: - czasami ludzie mowia, nie po to by ktos z nimi rozmawial, ale po to by ktos ich sluchal.

A tak w ogole, moglbys troche prosciej pisac, tak dla ludu - to wiecej by zrozumialo o co Ci chodzi..., no ja sie troche nameczylam czytajac... :roll:

Duzo latwiej czytalo sie Twoja " Modlitwe do boga". :D :wink:

Żelku, Ty wiesz że ja jestem pod Twoim wiekim wrażeniem, wiesz tak? Ty wiesz że jeżeli chodzi o Twój język polski to jestem pod równym wrażeniem Twoich umiejętności co osobowości wcześniej wspominanej, tak (jam filolog więć cos tam wiem na temat umiejętności przyswajania języków obcych)? Ty wiesz, że ja nie wierzę, że miałaś kłopot ze zrozumieniem, tak? ale jeżeli Twoim życzeniem będzie uproszczenie mego krasomówstwa, będę pisał w dwóch wersjach - espacially fo ya 8)

Pisz Ty, pisz po swojemu. :D Bo to caly Ty. Badz taki jaki jestes, nie zmienaj sie po to aby kazdy Cie zrozumial.., bo nie nadarzysz z zmianami. :lol:

Jak ktos Cie lubi :wink: to i po dwa razy przeczyta. A jak dalej nie zrozumie, to najwyzej zastanowi sie nad soba i znowu dobrze. :D :wink:

Jesli nie osiagniesz zrozumienie a ludzi zmusisz do myslenia to i tak jest sukces. :D

Przyznam, ze mnie zmusiles. :wink: 8) :lol:

no jak juz niedowidzę na monitorze, niedoslyszę niektórych aluzji a na dodatek wrzeszczące i szpulające zabawkami po parkiecie bachory mnie denerwuja, to co to jest ? :wink:

a masz zmiany osobowości, depresję, obnizone napięcie mięśniowe? Ruchy pląsawicze może...?

Nie ! osobowośc mam stałą, pozbyłam sie depresji, mięsnie troche zwiotczałe (wiadomo dlaczego :wink: ), nie pląsam odkąd wyszłam za mąż , bo małż nie tańczący jezd więc nie chadzam na imprezy z pląsami :D