Gość 24.10.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Co sądzicie o zaburzeniach na rynku złotego i walut? Jak oceniacie wzrost kursów, możliwość przewalutowania na zł? Czy jest moment, kiedy trzeba to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 24.10.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Witam, Nie wiem kiedy wypłacałeś kredyt ale jeśli np. rok temu to teraz zmieniając na PLN możesz być pewny tylko jedego, że przyklepiesz swoją startę. Jeśli wytrzymasz to jest szansa, że do około 2008 (wejście do strefy Euro) kurs wróci do rozsądnej wartości w okolicach 4 PLN. W/g większości analityków fundamenty naszej gospodarki nie odbiegają znacząco od sytuacji w Czechach czy na Węgrzech a tamtejsze waluty nie słabną jak PLN. Istnieje jednak ryzyko, że nasz rząd "przetrwalnikowy" doprowadzi do kursu 10PLN/Euro i oddali na wieki wprowadzenie Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Chcesz powiedzieć, że w wariancie optymistycznym trzeba wziąć na wstrzymanie do 2008 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 27.10.2003 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Jak nie jesteś hazardzistą, to każdy termin przewalutowania jest dobry. Będziesz się mniej denerwował i nie będziesz zaczynał dnia od sprawdzania kursu, Twoje kalkulacje będą dokładniejsze. Ja bym tak zrobił, żeby się nie denerwować i starałbym się szybko zapomnieć ile wtopiłem. Ale jak masz duszę hazardzisty, to spokoju nie zaznasz i za chwilę będziesz się zastanawiał czy operacji nie powtórzyć w odwrotną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts