listek 06.01.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Drugiego stycznia byłem świadkiem poniższej rozmowy o planach pań na emeryturze na właśnie rozpoczynający się rok:— Może kupię sobie nową pralkę. — Powiedziała Ola.— Masz na nową pralkę? — Zapytała Joanna.— Mam, bo stale wygrywam w Lotto. — Wyjaśniła Ola.— Naprawdę? — Zaciekawiła się Joanna.— Tak, właśnie mam wygrane 1200 zł. W sam raz na pralkę. — Potwierdziła Ola.Zaciekawiony poprosiłem Olę o wyjawienie jej sposobu na wygraną w Lotto. Nie miała nic przeciwko temu. Sposób okazał się prosty i genialny zarazem. Na dodatek stosowany konsekwentnie jest niezawodny. Wysokość możliwych wygranych zależy wyłącznie od akceptowalnego poziomu zaangażowania finansowego. W przypadku Oli poziom ten wynosi 50 zł miesięcznie. Żeby wypróbować sposób Oli zacznij od określenia akceptowalnego przez Ciebie poziomu zaangażowania finansowego w grę w Lotto. Zastanów się dobrze i określ realną kwotę którą jesteś skłonny przeznaczyć na grę w Lotto systematycznie z miesiąca na miesiąc. Jeżeli szczerze i uczciwie w stosunku do siebie określiłeś tę kwotę to możesz bez żadnego ryzyka skorzystać ze sposobu Oli. Sposób polega na tym, że kwotę przeznaczoną na miesięczny koszt gry w Lotto mnożysz przez 12 i otrzymujesz kwotę którą wygrywasz każdego roku pod warunkiem, że w tymże roku ani razu nie zagrasz w Lotto. Ola nie gra od dwóch lat. W ten sposób wygrała 1200 zł które może z przyjemnością przeznaczyć na nową pralkę. http://www.mojedomowesposoby.pl/budzet-domowy/00:41/pewny-sposob-na-wygrana-w-lotto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dobre Muszę to powiedzieć mojej większej połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 szkoda, że tego nie odkryłam wczesniej ! Ile kasy prze ..... am ! Ale z drugiej strony ... chociaz przez chwile czułam sie - za kazdym razem - milionerką, a tak, to nie masz nigdy żadnej nadziei. Ile domów nakupiłam, ile podróży odbyłam, ile ciuchów nawybierałam, ile .......... a jaka byłam zadowolona ! Jednym słowem lotto (toto) to jest to ! Za pare zlotych mozna miec tyle przyjemności (pod warunkiem, że sie ma wyobraźnię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 08.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 modli się facet Panie!!! pozwól mi chociaż raz wygrać w na loterii i tak wiele lat się facet modli i prosi ale nigdy niczego nie wygrywa, a że to dobry człowiek był Bóg zesłał by objawienie No dobra, tym razem coś wygrasz, ale weź chociaż raz w coś zagraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja znam inaczej:Facet sie od lat modli:Panie ! pozwól mi wygrac w totolotka !Po kilku latach Pan Bóg sie zdenerwował i krzyczy do niego z nieba - ta idź wreszcie i puść go chociaz raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 08.01.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ten to sie dopiero modli, że aż go pod lupe wzieli http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,6131495,Wygral_w_lotto_21_razy_w_ciagu_13_m_cy__jest_sledztwo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mąż pyta żony: co byś zrobiła jakbym wygrał w Totka? -wzięłabym połowę i odeszłabym. -to masz tu 8 złotych i spieprz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no dobre ale powiedz to temu z kalisza co wygral 17 000 000 to ci sie w twaz zasmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 he he Dobry sposób, może trzeba go było doradzić amerykańskim bankowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobBudowniczy26 07.03.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Podoba mi się ten niezawodny sposób na wygraną Chyba zacznę stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 09.03.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Podobno szczęśliwcy wygrywają, ja wolę ten system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstantin 10.03.2016 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ludziom wcale nie jest potrzebne Lotto do szczęścia, natomiast niektórzy tylko cierpią z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 11.03.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Fantastyczny sposób. Bo zasada jest tylko jedna. Wygrać możesz, przegrać musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija231 17.03.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dokładnie Czasami coś wygrasz ale nigdy na plus nie wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 18.03.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 A ja szczerze mówiąc mam szczęście do gier losowych czy do zdrapek. Nie gram może regularnie, ale nigdy nie straciłam i potrafiłam być na sporym plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 21.03.2016 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Lotto = podatek od złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 21.03.2016 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Zdrapki potrafią być podstępne, czasami wygrasz kilka pod rząd, a potem już nigdy nic większego nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 21.03.2016 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Życie jest pełne złudzeń i niepewności To jedno wielkie koło fortuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 22.03.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pamiętam jak moja Ciotka zagrała po raz pierwszy raz w Keno i wygrała 4 tysiące zł. Niektórzy po prostu maja szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts