nie_zapominajka 21.04.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jak to się mówi, kto nie gra, ten nie wygrywa, ale z drugiej strony nie ma chyba żadnego sprawdzonego sposobu na wygraną i albo ma się szczęście, albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 21.04.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 ja z zasady nigdy nie gram bo jestem pewien że nigdy niczego nie wygram a zwłaszcza teraz w dobie komputerów , jakoś nie wiem czemu nie wieżę w ten system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.04.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Sugeruję naukę u fachowca w wygrywaniu w Totolotka - czyli lekturę wiekopomnego dzieła "Droga Nadziei" autorstwa Lecha Wałęsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 21.04.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Sugeruję naukę u fachowca w wygrywaniu w Totolotka - czyli lekturę wiekopomnego dzieła "Droga Nadziei" autorstwa Lecha Wałęsy... za takiego fachowca to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Całkiem ciekawy sposób . Faktycznie granie w lotto pożera częściej pieniądze . Ale ja gram bardzo rzadko i udało mi się parę razy wygrać jakąś nie wielką kwotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej44 24.03.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Bodaj w Chorwacji była sytuacja, że kobieta czytająca wyniki losowania pomyliła się i wyczytała liczbę, która była wylosowana dopiero jako kolejna, to może świadczyć o tym jak uczciwe są te losowania. Edytowane 24 Marca 2017 przez maciej44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts