jaro76 06.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam, mam jeszcze wolny termin w 2009 r, zainteresowanych zapraszam na moją str.tam są najnowsze wybrane realizacje.Jest również możliwość zobaczenia wybudowanych lub będących w realizacji domów w realu.http://www.firma-jarek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopez69 06.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Proszę o parę informacji na temat Pana firmy, doświadczenie, zaplecze sprzętowe i kadrowe.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu w okolicach Burkatowa/Bystrzycy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro76 07.01.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jesteśmy firmą działającą już długo na rynku budowlanym i wybudowaliśmy na przełomie tych lat kilkadziesiąt domów .Posiadamy odpowiednie zaplecze sprzętowe, które gwarantuje, że powierzone zadania wykonujemy rzetelnie, fachowo i terminowo.Co rok udoskonalam umiejętności moich pracowników po przez szkolenia.Myślę jednak ,że więcej wyczerpujących informacji mógłbym o działalności mojej firmy udzielić telefonicznie lub osobiście.Jeśli wyraża Pan zainteresowanie współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 07.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 witam,szukam ekipy, która wybudowałaby nam dom 200m2 w SławkowieCzy ma pan wolne terminy?Chcemy ruszyć z budową w marcu, zbieramy oferty...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro76 08.01.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam ,mam kilka ofert na wiosnę ale jeszcze żaden z inwestorów się konkretnie nie sprecyzował.Proszę o telefon byśmy mogli porozmawiać lub umówić na konkretny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro76 21.05.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam, mam jeszcze wolny termin w 2009 r, zainteresowanych zapraszam na moją str.tam są najnowsze wybrane realizacje.Jest również możliwość zobaczenia wybudowanych lub będących w realizacji domów w realu. http://www.firma-jarek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts