Gość 24.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Jaki ze mnie beton!!! Spodobala mi sie jedna dziewczyna i urabiam ja jak moge i nic...No moze nie calkiem. W zasadzie, to ona jest jakas taka nie zdecydowana - na zasadzie chcialabym i boje sie.Co robic???Czy po gentelmensku schlebiac jej dalej, czy pograc ostrzej, czyli za kudly i do jaskini???Szczegolnie chcialbym znac opinie Pan w tym temacie. Czy kobiety musza zawsze byc takie nieprzystepne??? Czy sprawia Wam, to radosc, ze ktos sie nad Wami sciera???A moze po prostu olac ja zupelnie i poszukac nowej ofiary???Jestem jakis ograniczony, czy co? Nie potrafie zrozumiec kobiet. Dla mnie sprawa jest jasna - albo kogos akceptuje, albo nie.A tu takie meczenie kota.Jezeli jest ktos, kto chce sie oderwac od tematow budowlanych czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 24.10.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 idź na gadu - gadu. tam znajdziesz słodkie koteczki erotycznie mruczące w klawiaturę komputera, a nam zostaw sprawy natury egzystencjalnej, kapitanie NEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts