mbz 24.10.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Jestem zauroczona twoim opisem, jak pieknie potrafilas ujac w slowa to, co sie odczuwa mieszkajac we wlasnym domku, i jak to wspaniale wychowywac w takich warunkach dzieci. Jak cudownie to zapamietalas! Pisz dalej koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Marzenko....czekam na cd....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 29.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Piszesz przepięknie obrazowo, tak ciepło, kobieco - czyta się jak "najnowszą powieść". O Grocholi pisali "polska Bridget Jones po czterdziestce", o książce "Nie wiem, jak ona to robi" - "Bridget Jones wyszła za mąż" a o Twoim dzienniku jak będą pisać? " polska Bridget Jones w gumiakach kontra Biurokracja"? Gratuluję talentu i niecierpliwie czekam na kolejne odcinki P.S. Tez chyba jestem słuchowcem, bo działkę mam upatrzoną m. in. w Leśnie Górnym - "Lesno Górne" - jak z powieści Montgomery Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenna Kielan 29.10.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Dziewczyny, jesteście kochane Dodajecie mi skrzydeł. Bardzo Wam dziękuję za to że macie ochotę czytać mój dziennik. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 29.10.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Marzenko, bardzo fajnie się czyta Twój dziennik, świetnie piszesz. Mam podobne do Twoich wspomnienia z dziecinstwa. Pisz, pisz koniecznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 30.10.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Dziewczyny, jesteście kochane Dodajecie mi skrzydeł. Bardzo Wam dziękuję za to że macie ochotę czytać mój dziennik. Serdecznie pozdrawiam Szkoda że buduje sie powoli, ... bo kolejne odcinki (tak przypuszczam)pojawiać sie bedą rzadziej. Ale bedę czekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.10.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Czyta się rzeczywiście przemiło! Chcę Ci powiedzieć, że mnie do budowy domu napędza potężne pragnienie, żeby moje dzieci miały właśnie takie jak Ty zielono-domowo-ogrodowe wspomnienia z dzieciństwa - bo ja mam niestety blokowo-podwórzowo-betonowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.10.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Marzenko - Twój dziennik czyta się extra Pisz słoneczko częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 super powieść !!!! czekamy na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts