Pan Dzik 06.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry od razu chciałem przywitać wszyzstkich forumowiczów. Przejdę do konkretów mam następujace pytanie. Remontuję łazienkę i nie wiem na jakiej wysokości umieścić zawory odcinające do kompaktu , umywalki i baterii do kabiny prysznicowej . Z góry dziękuje za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 tak zebys ty mogl siegnac a male dziecko nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 08.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 tak zebys ty mogl siegnac a male dziecko nie Jakoś nie wyobrażam sobie zaworu do kompaktu pół metra nad nim. Może dlatego, że zakładam, że od niego idzie wężyk do zbiornika? Górnopłuki są już dość mało popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Dzik 08.01.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 To gdzie one w koncu maja byc?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wezyk mozna showac bo mozna zamontowac kibelek w scianie i niewidze jakos zaworu zaraz obok przycisku do splukania chyba ze ty masz inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 napisz konkretnie co chcesz podlaczyc to ci wiecej podpowiedzi udziela bo to nie to samo podlaczyc zlew i kibelek zwykly i wiszacy pozdrawiam choc ja myslalem o glownym odcieciu wody w calej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 08.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wezyk mozna showac bo mozna zamontowac kibelek w scianie i niewidze jakos zaworu zaraz obok przycisku do splukania chyba ze ty masz inaczej W większości domów i biur, które odwiedzałem, zawór do kompaktu jest na końcu wężyka, czyli na ścianie najczęściej około 0,5m nad posadzką. Wężyka nie radzę chować w ścianę, czy zabudowę kompaktu bo one są dość nietrwałe i chowając go w trwałą zabudowę ryzykujemy dość sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Dzik 09.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dziękuję za fachową odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lgajos 11.01.2009 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ja wszędzie połączyłem kisanem i nic mi nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oki wezyka nie chowac to jakis zart jak ty sobie wyobrazasz podlaczenie geberita czy innego kibelka podwieszanego z wezem na wieszku sory ale to sie nie miesci w mojej glowie i pewnie zadenmu inemu uzytkownikowi jesli jestes instalatorem i chcesz mi wezyk zostawic na scianie przy kibelku schowanym to odrazu wpisz sie na liste najgorsi instalatozy jesli urazilem przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts