tommi5 24.10.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Przeczytalem ostatnio reklame firmy sukiennik z łodzi produkujacej bloczki ścienne JS . CZy ktos z spotkał sie z nimi lub ewentualnie moze zastosował na swojej budowie ??? Dziekuje za informacje Tommi5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Masz je z boku na obrazku... te są akurat z innej firmy (Gdańsk) - usilnie i bezkompromisowo negocjuj ceny, a przed zakupem sprawdź jakość wykonania!!! Inaczej nawet nie myśl o tym materiale... Są naprawdę bardzo drogie i potrafią być tandetnie wykonane, więc dobrze przemyśl taką inwestycję... np. mnie nie było na nie stać, teraz to wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.10.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 To byłem ja, przepraszam, nie zalogowałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts