redpradnik 06.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No to zapraszam do komentowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Hej, Fajny dziennik. Życzę powodzenia na budowie i trzymam kciuki. Możesz napisać gdzie kupowałeś drewno? Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.01.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Od górala który dostarczał drewno moim rodzicom na dom a że bylo z nim wszystko ok to rowniez u niego ... nr tel 12 274 72 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Fajnie tak dostac numer domu :)I budowac pod konkretnym adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.02.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Musialem go nadac do podpisania umowy z Enionem , zawsze myslalem ze nr domu bedzie taki jak nr dzialki a tu jednak nie...przypadkowo mam nr domu taki jak nr mieszkania w bloku w ktorym mieszkam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 05.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 witajcie... powodzenia w dalszych etapach budowy, możecie mi powiedzieć jak to wyglądało u was kosztowo, ja zaczynam w kwietniu i boje się by się nie przeliczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.02.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 U nas sa jedynie fundamenty wiec ciezko mi powiedziec jak to wyjdzie całościowo ..Mamy kupiony caly materiał oprocz kominow i dotychczas poszło jakies 100 tys łącznie z robocizna za fundamenty 4500. Teraz zbieramy oferty na wykonanie reszty Ci co budowali fundamenty chca 47 tys , mam oferte na 37 ale nie znam goscia i sie boje:/ Kupilismy mateiraly w listopadzie wydawalo sie ze nie pojda w dol a widac ze zwlaszcza stal idzie...Licze na to ze w 200 tys sie zamkne z stanem surowym zamknietym ( z oknami i drzwiami zewnetrznymi oraz bramą) zycie to zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 08.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a mam jeszcze pytanie o drewno, bo widzę na fotach że macie już na działce, jeśli macie jakieś sensowne namiary to prześlijcie mi please, bo jestem na etapie szukania i wyceniania tego etapu.. .. fajnie już mieć fundamenty.. no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Przyszłam się przywitać My też planowaliśmy szybko się przeprowadzić. Budowa ruszyła w kwietniu 2008. Planowo miała trwać rok i w kwietniu tego roku chcieliśmy zamieszkać w domu. I na czym stanęło? Na tym, że dopiero dachówkę nam kładą. A do przeprowadzki daleka droga. Musicie się nastawić psychicznie na wszelkiego rodzaju poślizgi (szczególnie ze strony budowlańców). Działkę macie piękną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Robocizna 47 tys ? Hm ...ja dałam 43,5 tys z czesciowym podpiwniczeniem ,dach prosty jak stodoła ...i mneijszy dom chodz taras mam ogromny,monolit z schodami ... I w połowie znieniałam ekipę bo wycenili mi taniej o 7 tys wiec nie ma co przepłacać .Sądzę ze w 200 tys spokojnie sie zmieścisz :)Nawet powinno zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 23.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 . Czy rzeczywiście podczas wykopów był obecny archeolog ? Jeżeli tak to ile was skasował? Ja mam też taki zapis w planie zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dorfi, a ja licze nadal na to ze sie wprowadzimy:) Jestesmy na etapie szalowania i zbrojenia płyty w umowie mam zapis ze do konca czerwca wybuduja a realnie oceniaja polowe maja. Nastepnie instalacje miesiac , tynki wylewki miesiac licze ze we wrzesniu zaczniemy klasc parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 pati25 , mamy nowa ekipe 44 tys od stanu zero po dach łącznie robocizna wyjdzie 50 tys. I nie zmieszcze sie chyba w tej kwocie zjadł nas dach 45 tys sama dachowka okna itp 10 tys wiezba 19 tys robocizna :/ Dach masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 meri , tak była kobieta 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 anetik , powyzej jest telefon do górala od drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 hej ,bardzo ładną macie działeczke ,a domek rosnie w oczach oby tak dalej a bedzie już SSZ pozdrawiam jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A dziekujemy:) Pogoda nam ewidentnie przeszkadza:/ Gdyby nie deszcz i snieg byla by juz plyta a tak .. caly czas jestesmy na etapie nadprozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dokładnie najgorsze w budowaniu to pogoda bo jak pada to nici z dalszego budowania ale ma byc ładnie już w tym tygodniu więc na pewno już ruszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.03.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Teraz bedzie etap taki jak był podczas fundamentów - ze cos sie dzieje a nie widac a $$ ubywa:)) Pozniej pietro i dach to bedzie zabawa... Powodzenia Wam zyczymy:) Znalazlem chwile i dodalem foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 oooo to biegnę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts