Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Dom w cytrynkach - KRaków

Recommended Posts

• 4 weeks później...

U nas sa jedynie fundamenty wiec ciezko mi powiedziec jak to wyjdzie całościowo ..

Mamy kupiony caly materiał oprocz kominow i dotychczas poszło jakies 100 tys łącznie z robocizna za fundamenty 4500.

Teraz zbieramy oferty na wykonanie reszty Ci co budowali fundamenty chca 47 tys , mam oferte na 37 ale nie znam goscia i sie boje:/

Kupilismy mateiraly w listopadzie wydawalo sie ze nie pojda w dol a widac ze zwlaszcza stal idzie...

Licze na to ze w 200 tys sie zamkne z stanem surowym zamknietym ( z oknami i drzwiami zewnetrznymi oraz bramą) zycie to zweryfikuje

Przyszłam się przywitać :D

My też planowaliśmy szybko się przeprowadzić. Budowa ruszyła w kwietniu 2008. Planowo miała trwać rok i w kwietniu tego roku chcieliśmy zamieszkać w domu. I na czym stanęło? Na tym, że dopiero dachówkę nam kładą. A do przeprowadzki daleka droga. Musicie się nastawić psychicznie na wszelkiego rodzaju poślizgi (szczególnie ze strony budowlańców).

Działkę macie piękną.

Robocizna 47 tys ?

Hm ...ja dałam 43,5 tys z czesciowym podpiwniczeniem ,dach prosty jak stodoła ...i mneijszy dom chodz taras mam ogromny,monolit z schodami ...

I w połowie znieniałam ekipę bo wycenili mi taniej o 7 tys wiec nie ma co przepłacać .Sądzę ze w 200 tys spokojnie sie zmieścisz :)Nawet powinno zostac :)

• 1 month później...