Hydraulik 06.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jak w temacie jak wyglądają w te mrozy wasze drzwi zewnętrzne może jakieś fotki Ja mam firmy Dziadek drewniane z drewnianą futryna i żadnych oznak mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 06.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U nas też są drewniane i wszystko, póki co, jest ok. Mam nadzieję, że mrozy w końcu odpuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.01.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 My tu na wschodzie mamy maksymalna obliczeniową i jak na razie w domku ciepło jedynie przy oknach czuć lekki chłód Watek ten zacząłem po obejrzeniu kilku drzwi metalowych Gerdy i aluminiowych w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie zauważyłem że jest już taki wątek i to z fotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts