Włodek W. 10.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Chef Paul Mojego kolege wyrąbali na pare tysi za uczciwą pracę przy maszynie . To ich nie lubię I za to co robia na swiecie . Zandarm Swiata Ot co. O pełnym Totalitaryzmie nie wspomnę. Co ? Prawda uwiera . Jak kamien w bucie. [/i] Nie wszystkich stac na prawdę . Prawie 3000 ludzi zamordowali i mam ich lubiec nie ponosząc konsekwecji. (to tylko pomoc techniczna i strażacy) a w nagrode położyli łape na 20% ropy naftowej . Zdemontowali kraj Polskę . Za judaszowe srebrniki. P. Zbigniew BRzezinski intensywie pomagał. Grupa Bildeberga robi swoje. Cenzura tez. Prawda wypływa jak oliwa. I jak Można lubic Pie...... ą ameryke Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Niech żyje Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Cpt_Q I PRL Było spokojniej .Bez wyścigu szczurów. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... Było spokojniej ... nooo zajebiście... http://www.luckkg.polemb.net/gallery/i/foto/WOLNOSC%2089/6.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... Mojego kolege wyrąbali na pare tysi za uczciwą pracę przy maszynie . To ich nie lubię ... ... ... ... o, Kolega zapewne pojechał turystycznie i zapragnął dorobić ... mógł zgłosić swoją krzywdę do stosownych władz, otrzymał by zapłatę za pracę natychmiast (no i deportację zarazem) ... niestety nieuczciwi pracodawcy znajdują się wszędzie, np w Polsce oszukiwani są nielegalni pracownicy z Białorusi i Ukrainy. Reszty twojego postu "O Prawdzie" (tej jedynej) nie ma raczej sensu cytować i poddawać w dyskusję ... w tych "spokojniejszych czasach" wszystkiemu byli winni Żydzi i Cykliści ... tyś pewnie Cyklista (lubo też Kmer Czerwony), ... nowych spiskowców w najnowszej historii poszukując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Każdy kto traci władzę denerwuje sie . Dlatego w unii będzie sie strzelac do tłumu .nie zadowolonych. Wojska narodowego brak tylko najemnicy.,ktorzy pracuja za kase. i jadą w świat zabijac ludzi pod plaszczykiem demokracji.Jak w legii cudzoziemskiej.Kto dowodzi ,,naszymi" wojskami za granicą? Czy widzisz jakaś różnicę bo ja żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts