Gacol 28.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Gotowe masy są wygodne ze względu na to, że nie trzeba ich przygotowywać ale wychodzą dużo drożej niż gładzie z worka. Przy większej ilości metrów do gipsowania jest spora różnica w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej007 28.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 podciągam: Cekol C45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 29.01.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 u mnie fachowcy robili gipsarem i do dupy wyszło jedno pomiesczenie robiłem Greinplastem i wyszło miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brydźka 29.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Cekolem c-45 robiłam tynki ozdobne, bo jest dość twardy i nie pęka. Ale nie bardzo wyobrażam sobie jego docieranie przy gipsowaniu ścian Gipsarem też próbowałam, ale przy pierwszym malowaniu ściany - zrobiły się takie "spuchnięte bułki" w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacol 29.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego Gipsarowi mówimy zdecydowane NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gacol Wysłany: Czw, 29 Styczeń 2009 20:51 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Dlatego Gipsarowi mówimy zdecydowane NIE Gacol Wysłany: Wto, 27 Styczeń 2009 20:05 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Najlepiej nie kłaść na siebie różnych gładzi tylko robić całość od początku do końca jedną, nawet jeśli musi to być gipsar, to na dobrze przygotowanej powierzchni też się będzie trzymał. Jeżeli jednak chcesz położyć różne gładzie na siebie to niema przeciwwskazań tylko należy położyć finalnie dwie warstwy aby było z czego szlifować i nie przetrzeć się do innego rodzaju gładzi. Trochę namieszałem ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi. czyzbys przeczyl sam sobie raz gipsar oki a raz be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacol 31.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gdzie napisałem, że Gipsar jest Oki?Napisałem, "że jeśli musi być Gipsar", a to nie znaczy że twierdzę że jest oki.Proszę o czytanie ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no inaczej nie czytam a raczej ty piszesz haotycznie bo jesli jestes przeciwnikiem gipsaru wystarczylo napisac inaczej ze ty nie polecasz gipsar ale jesli ktos sie juz uprze to i ...... no ale sory jesli urazilem dume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacol 31.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Przecież napisałem wyżej, że Gipsaru nie polecam więc nie rozumiem w czym rzecz. Napisałem tak jak napisałem, wydawało mi się, że jest to zrozumiałe. Dumy mojej nie uraziłeś i myślę, że nie ma o co robić zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719504352 01.02.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dzex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts