bodzio_g 07.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jestem załamany norrrrmalnie ... żona poszła sobie do pracy ( od pół roku ) na ranną zmianę , dzieci do szkoły, a ja sam biedak w domu ( teraz najczęściej pracuję na drugą i trzecią zmianę ). Moja ślubna każe mi odgrzewać wczorajsze potrawy , obierać kartofle, zmywarke opróżniać , palić w kotłowni - zwłaszcza w zimie jest najgorzej i wiele wiele innych rzeczy których ...nie pamiętam Jak z tym żyć ...co ja teraz biedak pocznę ( i z kim ... ) na gosposię mnie nie stać , restauracje za drogie ... - jak żyć ? może ktoś pomoże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 bodziu, wytłumacz żonie, że skoro pracujesz wtedy, gdy jest ciemno, to wtedy gdy jest widno - ty potrzebujesz spać!!!! I na głupoty po prostu nie masz czasu! Kobity głupie nie są, ona zrozumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ale jakoś radziłeś sobie przez te pół roku - nie zamarzliście i z głodu nie umarliście czyli - jakiś kryzys może Cię dopadł? a skoro zapominasz o pewnych rzeczach - warto zrobić sobie plan - wiadomo - dobra organizacja to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Eh, Bodziu, ja też myślę, że fajniej mieć żonę niż męża :) Weź głeboki wdech i ...zaplanuj sobie dzień. A potem po kolei - po punktach - i będzie good :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 07.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moja ślubna każe , , , - zwłaszcza w zimie jest najgorzej i wiele wiele innych rzeczy których ...nie pamiętam Jak z tym żyć ...co ja teraz biedak pocznę ( i z kim ... ) na gosposię mnie nie stać , restauracje za drogie ... - jak żyć ? może ktoś pomoże ... mi odgrzewać wczorajsze potrawy 15 minut obierać kartofle 10 minut zmywarke opróżniać 5 minut podołasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja to robie codziennie od 4,5 na pelen etet i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 obierać kartofle No też bym się załamał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Retro- my samce doskonale sie rozumiemy Elutek , Nefer - powiadacie : grafik zrobic ... - to wtedy jeszcze mniej czasu będe miał na forum muratora do tej pory nie zamarzliśmy bo mrozy teraz nadeszły, głód mi nie grozi, ale zgaga i wrzody albo nerwice jelit to i owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Mirek - kolejna bratnia dusza Dagrasia - ja też jeszcze...żyję Stokrotka - te 30 minut to ...z góralskich haaaaaaaaaaaaakiem czyli ... 2godz i 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Bodzio, popatrz na to w ten sposób : cisza, spokój cały dzień, nikt d.upy nie zawraca. W godzinkę się obrobisz i masz wolne. Ale cały czas musisz marudzić Żonce, że się straaaasznie narobiłeś - będzi good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 07.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 obierać kartofle No też bym się załamał.. Swego czasu obierałem ręcznie ok40kg dziennie Przez 4 miechy zebrało się tego parę ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Elutek , Nefer - powiadacie : grafik zrobic ... - to wtedy jeszcze mniej czasu będe miał na forum muratora aha, to o to chodzi proponuję jeszcze /w myśl starej zasady / wziąć jeszcze jeden etat - zobaczysz wtedy, jak teraz masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 obierać kartofle No też bym się załamał.. Swego czasu obierałem ręcznie ok40kg dziennie Przez 4 miechy zebrało się tego parę ton ja też byłem w wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Bodzio, popatrz na to w ten sposób : cisza, spokój cały dzień, nikt d.upy nie zawraca. W godzinkę się obrobisz i masz wolne. Ale cały czas musisz marudzić Żonce, że się straaaasznie narobiłeś - będzi good tak właśnie robie ale ...mi nie wierzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Elutek , Nefer - powiadacie : grafik zrobic ... - to wtedy jeszcze mniej czasu będe miał na forum muratora aha, to o to chodzi proponuję jeszcze /w myśl starej zasady / wziąć jeszcze jeden etat - zobaczysz wtedy, jak teraz masz dobrze najlepiej w redakcji muratora albo jako administrator forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 07.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 obierać kartofle No też bym się załamał.. Swego czasu obierałem ręcznie ok40kg dziennie Przez 4 miechy zebrało się tego parę ton ja też byłem w wojsku Nieeeeeee, no w syfie to my mieliśmy maszynę do obierania. Tylko trzeba było pilnować bo jak się zagadaliśmy to zostawały śliweczki albo i wisienki Te parę ton to obierałem za walutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A to jest inna rozmowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 bodzio, sorry, ale jeśli w zainteresowaniach /profil/ masz coś takiego, to ... co robić, żeby nic nie robic a wszystko zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 bodzio, sorry, ale jeśli w zainteresowaniach /profil/ masz coś takiego, to ... co robić, żeby nic nie robic a wszystko zrobić? no cio ... ja bardzo lubię ...mieć wszystko zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.01.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 spadam, bo żona zara wraca, może będą jakieś " czułe słówka ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts